La primul raspuns al tau, nu iti dau dreptate. Cea mai buna solutie, este divortul. Nu-i nevoie ca barbatul sa devina toxic si sa faca pe stapnul. Nu mai vrea femeia sa iti dea pasarica?! Inseamna ca nu mai exista atractie sau are pe altul, va despartiti cat se poate de calm. Nu trebuie sa fie nimeni stapanul nimanui. La cel de al doilea raspuns, trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu tine. Dar cred ca o vina au si barbatii, ca prea au devenit simpi. Vorba ta prea le fac toate mofturile, vezi cazul cu baiatul de ieri., Care s-a indragostit in 3 fwwkyng saptamani de o single mom de 30 de ani. Si care il tinea pe post de satelit, ca sa vada ce alte optiuni mai are in afara de baiatul care a pus postarea.
De obicei unul dintre soti se culca cu altcineva si il inseala pe celalalt. Insa o casnicie este mai mult decat "patul". Multa lume nu intelege asta, in special cei tineri. Cand treci de o anumita varsta esti mai intelept.
Sunt si femei care devin abuzive.Cel mai probabil acele persoane habar nu au cum sa-si gestioneze nervii si stresul acumulat de peste zi sau in decursul unei anumite perioade, iar dupa un timp isi arata chipul.
Pai. unii se simt stapanii femeii dupa cativa ani, simt ca totul le apartine, ca femeia trebuie sa faca cum vrea el si ca femeia trebuie sa fie sclava lui.Dar mai exista si posibilitatea ca femeia sa fie de vina.De ex prin scaderea stimei de sine iar aici apare gelozia iar din gelozie se trag cam toate cele spuse de tine. Daca femeia de ex nu mai are grija ca barbatul sa se simta barbat, apreciat si in forma ii poate da impresia ca tu nu mai esti interesata de el iar el va incerca sa te tina sub papuc.Am o prietena care este deja maritata de 4 ani si imi spunea ca nu se mai intelege cu sotul ei si imi spunea ca este gelos si am intrebat-o cam cand au inceput geloziile si ea a spus ca au avut mici certuri dar ea abia dupa ceva timp mi-a spus ca ii reproseaza ff des " ce fel de barbat esti tu?" Iar chestia asta lui i-a scazut stima de sine iar el incerca doar sa nu se lase mai prejos.Suntem noi femeile dar daca vrem sa fim rasfatate cum trebuie de un barbat trebuie si noi sa ii facem sa se simta barbati
La prima intrebare raspunsul meu ar fi relativ simplu, narcisism. De obicei barbatii de genul asta, seduc femeile pri 2 lucruri : aspect fizic si bani. Dupa ce barbatul se casatoreste cu domnisoara, poate face si un copil sau doi, narcisistul se considera stapanul femeii, nu sotul. Crede ca are dreptul sa faca ce vrea el. La a doua intrebare, raspunsul este si mai simplu. De ce vor barbatii sex in schimbul unui favor?! De jegosi, de aia. Este direct harturie sexuala, mascata. Aveti grija doamne si domnisoare, stiu ca toate il vreti pe chad, dar foarte muti pretty boy's din astia sunt perversi si toxici. Deschide-ti bine ochii cu cine va castoriti.
Da, ca dupa ce iesi de job si ai grija de casa si de copil(sau copii) in timp ce el freaca menta, ai un chef teribil de sex, mai ales energie pentru asa ceva.
La femei nu se scoala nimic instant, in cateva secunde. Unele femei abia au timp sa faca un dus in toata aceasta situatie.Valabil si pentru barbatii care lucreaza tarziu si cad franti, nu le mai arde de sex si nici sa plece cu alta dupa 1-2-3-5 (zile? luni? nici tu nu stii, de vreme ce nu ai scris clar) in care n-au primit atentie. Poate cauti sa aplici si logica in ce spui, ca nu traim in telenovele.Toata lumea are nevoi.
Exista si cazuri de femei abuzive. Faptul ca nu sunt mediatizate sau nu primesc atentie, deoarece societatea ne-a inoculat in mod gresit ca barbatii trebuie sa fie puternici, ca ei nu sunt abuzati, violati etc. nu inseamna ca nu exista.Se numeste dublu standard.
Vrei sa zici ca barbatii sunt niste copii prosti si nu inteleg ca nasterea e un proces extrem de greu care afecteaza viata femeii in totalitate?
Barbatii de genul asta nu trebuie sa faca niciun copil in primul rand.
Daca barbatul e dat la o parte dupa ce femeia naste inseamna ca el nu e deloc implicat in cresterea copilului si isi cam merita soarta.
Also sa vrei sa iti bagi repede penisul printr-un loc in care a trecut un copil, deci are nevoie de odihna si vindecare, e un gest psihopatic, denota o lipsa de empatie scarboasa.
Sa iti explic ce inseamna dublu standard despre care vorbeste dullcat.
Barbat sarac-fraier
Femeie saraca- muncitoare si modesta
Barbat gras-gras
Femeie grasa-frumoasa si daca nu esti de acord esti misogin si faci bodyshaming
Femeie cu high bodycount- experimentata, si-a trait viata, exploreaza
Barbat cu high bodycount- afemeiat, curvar, disperat dupa sex
Fata retrasa si tacuta-timida
Barbat retras si tacut- ciudat / creep
Femeie care lucreaza la mcdonalds- nu a avut alte sanse in viata
Barbat care lucreaza la mcdonalds- ratat fara ambitie
Femeie abuziva- neintleasa, borderline.
Barbat abuziv- abuziv
Si lista poate continua!
"...dar care se transforma apoi..."
Posibil ca intai sotia se transforma. In general prin adaugarea de 10-20kg.
"...de ce unii bărbați dacă ajuta o femeie în ceva anume, îi cer apoi să se culce cu ei in schimbul favorului?"
De fraieri. Normal trebuie sa-i ceri inainte.
Exact.Ideile astea sunt toxice af si totusi le intalnesti peste tot! Trag speranta ca oamenii din gen z si alpha vor fi mai echilibrati in gandire si vor mai ucide din dublul standard.
Din toate teoriile, mie blackpill mi-se pare cea mai apropiata de realitate. Desigur, nu sustin ca blackpill se aplica la 100% dintre oameni. Nimic nu se aplica la 100%, fiecare suntem diferiti si unici.
Ce gandire shalow si superficiala. Daca iubita / sotia, se ingrasa 20kg, trebuie parasita?! Nu poate fi iubita pentru ceea ce este si nu pentru cat de slaba sau grasa este?! Pot fi N factori care pot face o femeie sa se ingrase, mai ales o sarcina.
Si de ce ai cere sex pentru un favor? Nu o poti ajuta din bunatete? Mie mi-ar fi sila de mine insumi, daca as sti ca o femeie face sex cu mine de nevoie, in loc sa o faca de placere.
Țin să te contrazic, deoarece eu sunt fată ( am 23 de ani ) sunt o fire extrem de retrasă, nu vorbesc cu oamenii și nu-mi place să am contacte cu ei, iar toți, inclusiv profesorii mei din liceu m-au catalogat drept,, ciudată ". Tu crezi niște chestii irelevante și ai impresia ca viata femeii este mai ușoară, dar nu este așa.
"Nu poate fi iubita pentru ceea ce este si nu pentru cat de slaba sau grasa este?! "
Si osanza este "ceea ce este".
"Pot fi N factori care pot face o femeie sa se ingrase, mai ales o sarcina."
De fapt factorul principal este delasarea, nicidecum sarcina. Dupa sarcina poti reveni la greutatea de dinainte, daca nu esti putoare si te complaci.
"Si de ce ai cere sex pentru un favor? Nu o poti ajuta din bunatete?"
De cand e sexul "rautate"?!
Pt nimeni nu este viata usoara! Eu vorbeam despre dublu standard! Despre cum woke culture trateaza barbatii. Si despre cum ne tratam si unii dintre noi pe altii.
Exemplu: ionel, freaca duda toata ziua, nu are scoala si nici nu munceste. Dar vrea femeie foto model, care bine inteles sa gateasca si sa faca si curat.
Exemplu2 : maricica locuietse la cucuiata in deal, nu munceste, nu este nici vreo frumusete, dar vrea un print de 1.90, 20 cm ( sti tu unde), tras la sala, sa aiba casa lui la 25 de ani, salariu baban si bmw 2020 cel putin. Pretentii si asteptari nerealiste de ambele parti. Dublu standard! Vrei femeie top, trebuie sa fi barbat top, vrei barbat top, trebuie sa fi femeie top. Sper ca ai inteles acum ce am vrut sa zic.
Prima întrebare: Monotonia.
A doua: Dependenta de sex, gândesc cu pantalonii.
Nui cere barbatul sa se culce cu el, femeie ii da, apoi daca este nemultumita de prestatia barbatului respectiv, o baga pe aia ca a fost santajata
Barbatii NU se schimba in rau dupa casatorie, doar se prefac pana la casatorie iar dupa aceea devin ei-insisi, aceeasi care au fost intotdeauna!
Barbatii curvari incearca sa se culce cu cat mai multe femei, ca asta este viciul lor, dar numai o femeie proasta ii cedeaza, nu o femeie serioasa sau una cuminte.