| adriana543768654567895334 a întrebat:

De ce unii nu au parte de prietenii buni? Din cauza comportamentului?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate fi si din cauza comportamentului neconform cu buna crestere si bunul simt, dar poate fi si din cauza caracterului - posac, neprietenos sau cu nasul pe sus. Numai bine!

| Zenithf a răspuns:

Prietenii trebuie sa stii cum sa ti alegi, si cum sa-i tii. Sotia mea s-a cam fript in domeniul asta. thinking
Nu cred ca comportamentul are cea mai mare influenta asupra aceste probleme, ci lipsa de cunoastere si profunzime in studierea caracterului celuilalt, o lipsa care ne face sa facem o evaluare gresita in privinta unei alte persoane. De multe ori, cineva isi alege prietenii doar pe baza unor prejudecati.

caramela
| caramela a răspuns:

Draga mea in ziua de azi prietenii buni ii numeri pe degetele de-la o mana, si crede-ma ca este fff adevarat, tu singura trebuie sa iti triezi grupul de prieteni adevarati in care poti avea incredere, dar cu siguranta iti vei da seama ca nu o sa ai ce numara, in ziua de azi grupul de prieteni il ai doar atunci cand trebuie sa faceti "mici nebunii", iar atunci cand ai o problema vei constata ca doar unu sau doi iti vor sari in ajutor. Tu esti cea care decide si tot tu esti cea care hotaraste cine sunt adevaratii tai prieteni, iar daca crezi ca ai un grup de prieteni care nu fac bine comportamentului tau, atunci retragete pana nu e prea tarziuhappy o zi cat mai placuta

| JT a răspuns:

Poate prieteni, altfel nu vad cum ar merge. Acum, revenind la intrebare, comportamentul este bineinteles, ceva care influenteaza(depinde de caz, poate influenta pozitiv sau negativ). O alta cauza ar putea fi faptul ca nu le este dat sa isi gaseasca in acel moment prieteni buni, de incredere. Si inca un motiv ar fi ca, poate prieteni sunt, dar respectivul/respectiva inca nu i-a gasit(sau inca nu i-a descoperit, cum vrei tu). Bineinteles ca ne putem intinde cu o sumedenie de alte motive, ajungand sa aducem in vorba orice detaliu, probabil nesemnificativ. Succes!

| ImHereForYou a răspuns:

Poi atunci cand o sa gasesti un prieten bun o sa te accepte cu tot cu comportamentul tau...asta nu conteaza, comportamentul il poti revizui...dar tu te intrebi dc nu au parte de prieteni buni?
rar mai gasesti pe cineva care sa nu fie pe interes
Sper ca ti-am fost de folos

| eDDy a răspuns:

Prieteni hmm interesant. Niciodata sa nu ai incredere in prieteni. Prieteni iti faci daca esti sociabil. Cei mai de incredere sunt prietenii foarte vechi. Eu copilaresc cu cu 4 prieteni de la 3 ani si acum am 14, suntem ca fratii dar tot nu ai incredere deplina. Bafta!

| kevin2oo a răspuns:

Din cauza ca nu au gasit oamenii potriviti sau ca i-au ales doar pe aceia numiti prieteni falsi. happy Trebuie sa cauti, sa iti castige increderea, sa fie acolo pentru tine nu numa la bine ci si la rau si daca ai probleme si in miezu noptii sa se trezeasca macar sa te sprijine cu o vorba daca altcumva nu pot, atunci poti sa-i numesti prieteni!

Răspuns utilizator avertizat