anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii oameni care au un caracter jegos nu se schimbă niciodată?
Am cunoscut persoane care au plecat și în străinătate și am crezut că dacă schimbă mediul, își vor schimba și mentalitatea, dar nu s-a intâmplat așa.
O altă categorie sunt acei oameni care în loc să se schimbe în bine, ei având de tineri un caracter jegos și obiceiuri proaste, devin și mai răi cu timpul, chiar dacă li se face morală că nu se comportă cum trebuie că nu e bine ce fac.

Răspuns Câştigător
| StrongHeart a răspuns:

Din cauza demonilor launtrici care le-au acaparat mintile acestor oameni,se gandesc numai la ei si ignora tot ce e frumos in jurul lor.
Din cauza lacomiei,a invidiei,din cauza frustrarilor interioare,a viciilor precum tutun,alcool,droguri,jocuri de noroc,furat la care nu pot sa renunte,chiar daca li se ofera ajutor,ei nu doresc a fi ajutati si se complac in aceste vicii care iti pot lua mintile,ajung sa isi urasca apropiatii,sa se izoleze si intr-un final sfarsesc singuri si nefericiti,viata acestora e ca un blestem si merg din rau in mai rau si multi foarte tarziu realizeaza pagubele pe care le-au facut si cat de rau au ajuns,iar altii niciodata nu realizeaza.
Exista oameni care au fost foarte jos si s-au schimbat,eu o numesc "interventie divina".
Oricine se poate schimbe si sa aleaga o cale mai buna, dar trebuie sa vina de la ei, nu ii poti schimba tu, doar sa le sugerezi niste idei sau sfaturi, restul tine doar de ei.

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pentru ca omu nu se prea schimba niciodata, un infect asa moare, un om bun, bun moare, nici unu din ei nu pot face opusul nici daca vor, nu le sta in felul lor de a fi, vor simti interior ceva nasol daca fac opusul.

Iar ala care e infect cu infectii, este om! Deci asta nu se pune daca este foarte om cu oamenii. Se pune cand face rau altuia nejustificat.

| Werrich a răspuns:

Lupul schimbă blana, dar năravul ba!

| JicaContra a răspuns:

Mda, am cunoscut oameni de genul asta
cand trece viata peste ei, chiar am vazut oameni buni care au devenit jigodii

depinde, de experienta de viata, iar cand pleci in strainezia s-ar putea sa devii si mai rau pentru ca acolo vei fi la coada vacii

| Sophieka a răspuns:

Buna

De multe ori m-am intrebat si eu, si raman dezamagita cand intalnesc fosti colegi / vecini / cunostinte dupa ani de zile si vad ca fie au ramas fie la fel, fie au degradat.

Unii chiar nu doresc sa isi depaseasca convingerile limitative, trecutul, mediul, viata, atasamentele. Prefera sa fie "comozi" asa cum sunt obisnuiti din familie / de mici sau de tineri
Iar altii au o problema psihica / emotionala, din care fara ajutor, nu pot iesii la suprafata din rahaturile in care sunt.
Altii sunt dominati de ego, de dorinta de a se simtii "superiori", "mai puternici", "speciali", "smecheri" iar altii sunt retardati mental.
Pentru persoanele influente, si ei sunt buni, deoarece sunt consumatori.

Cel mai bine e sa pleci tu cat mai departe de astfel de personaje, iar cand ii vezi pe strada, sa ii eviti, sa te intorci din drum, sa treci strada etc, fiindca nu merita sa le oferi din timpul si energia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor Acela este caracter de strainatate, anumite persoane ajung in anumite locuri.
Pentru ca nu i-a invatat nimeni cum sa se comporte civilizat de asta, asa au vazut comportamentul de mici si nu i-a oprit nimic, au avut posibilitatea sa ajunga departe.

| Bruno92 a răspuns:

Asa e romanul cand de $ uita de unde o plecat.
Fiindca asa e genetica lor indiferent de mediu va ramane de neschimbat.

| Clytia a răspuns:

Pentru că se simt foarte bine așa și nu vor vreun motiv pentru care s-ar schimba. Și dacă ar vedea, n-ar recunoște-o. Deci, preferă să rămână la fel de comozi.

| wj a răspuns:

Pentru ca le merge si sunt acceptati asa!
Genul asta de oameni trebui ignorati si ocoliti, sa nu fie cautati din pricina comportamentului. In maxim 2 saptamani o sa vezi lupul ca incepe sa devina oita. happy
Esti "*izdos" atata vreme cata altii zic si te confirma. Altfel, esti un muritor ca restul, cum esti dealtfel.
big grin \
Intelegi acum, nu? happy
Bafta!