| DieInBeautifulStars a întrebat:

De ce unii oameni... îi fac pe alții să plângă intenționat?

36 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Am gândit diferit. Ori, am privit din unghiuri diferite problema. Eu am avut așa un sentiment că se referă la lucruri mai dure. Nu la chestii minore. De aceea, îi catalogam niste sadici. Primul gând a fost cyberbullying-ul, apoi la dorința de a umili pe cineva in viata reală, de a lovi in el cu vorbe dure, spre satisfactia personală.
Când un părinte isi ceartă copilul, iar acesta plânge, nu inseamnă neapărat că acesta e sensibil.Pot fi si unii care stiu să isi manipuleze părintii, astfel incât, acestia să le facă pe plac.
Eu cred că intotdeauna, există si modul de a spune ce gandesti, de a transmite ce simti fara sa ataci, fără să rănești, dar unde sunt la mijloc, orgolii, frustrări, invidii, oboseală, cei mai impulsivi din fire, nu se pot controla si acestea devin câteva dintre motivele care încing spiritele.

| Drd1 a răspuns:

De ce nu

| RAY a răspuns:

Romanului ii face placere,sa te umilieasca,sa faca misto de ala de rahat,bulling, se preface a fii prieten cu tine apoi te injugie pe la spate,ca niste serpi,nu regreta nimic,nu au emoti,sentimente,empatie,poti vedea in istorie,plin de tradatori,mincinosi,perversi, nu toti desigur, nu vezi peste tot ca daca gresesti un cuv esti facut in toate felurile, cum te privesc ochii lor de diavol, aici nu poti tragi, emigrare obligatorie

| SimonaBubu a răspuns (pentru Drd1):

De ce nu? Ca sa pot sa o *** pe doamna mama ta în anus. Oameni nenorociți.

| Mela1000 a răspuns:

Din prostia lor.