| Mara6392 a întrebat:

De ce unii părinți își controlează foarte mult copii? Mă refer la părinții care nu își lasă copii să se vadă cu prietenii, le controlează conversațiile/aplicațiile/ pozele pe care le au pe telefon etc, nu îi lasă la un sleepover, au restricții cât stau pe telefon, nu au voie să folosească unele aplicații și dacă vor să își întrebe părinții etc etc.

39 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Nu, sunt un nebun care tine la sanatatea propriei persoane si a celor din jur si actioneaza in consecinta.

| CarmenCraciun a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Tu esti doar un tampit cu minte mica.

Amuzant. Nu cumva ai treaba cu domnul tac'tu si patrunderea anala? Du-te si lasaaaaa-ne!

Inca nu am trecut la an al. Esti gelos?

Foarte amuzant, dar nu.

Doar ai grija ca sexul an4l e clar progresist...

Asa se pare...

| CleanHeart a răspuns:

Ca sa ii tina pe drumul bun dar eu merg pe varianta sa ai discutii in fiecare zi cate o ora cu copilul si sa ii explici ce e bine si rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei Pentru că așa au crescut ei, ceva i-a influențat să devină cine sunt astăzi. Este complet greșit și de aceea "orice copil merită un părinte, dar nu orice părinte merită un copil". La noi în țară este ceva foarte obișnuit lucrul ăsta din păcate. Chiar dacă poate nu pare, comunismul ne-a influențat foarte mult și nu e așa departe momentul în care s-a încheiat, vreo 34 de ani, sunt mulți oameni în viață care au trăit în comunism. Țara noastră este o țară foarte tânără, iar dacă va avea norocul să se dezvolte frumos, va dura ceva mai mult decât cei 104 ani cât are acum, chiar 105 pe 1 decembrie.