Buna,
Nu stiu unde vrei sa ajungi cu intrebarea asta.
Asa sunt unii,nu ai ce sa le faci.
Nu e neaparar vorba de femei care au copii, e atitudinea lor de fel.
Sa stii ca fiecare om e responsabil in viata pentru tot, pentru felul unde e si cum e, pentru cine are langa el etc.
Daca o femeie nu e atenta si se indragosteste de unu care stie sa-i suceasca mintile si mai face si un copil cu el si apoi ajunge sa se planga ca o trateaza nu stiu cum, e direct responsabila.
Doar ea la ales nu?!
Nu am inteles absolut nimic din ce zici acolo. Incearca sa fii logica. Romana, engleza, franceza, ce limba vrei tu, dar sa aiba sens ce vrei sa intrebi.
Pentru ca acei "unii" sunt cam slabuti si vor si ei sa fie perceputi ca barbati.
Îți spun eu de ce, că sunt în aceeași oală cu "ăia", bănuiesc că sunt unul dintre ei, la "noi" te referi... Fiindcă în timp ce voi vă fu7371 viața și a voastră și a copiilor voștri cu cine știe ce maimuțoi aroganți care știu cum să vă ia, "noi" stăm pe dreapta și privim în frustrare cum suntem ignorați și intrăm în depresii și stăm acolo o viață în baza prostiei și aroganței voastre. Așa că din moment ce "noi" nu avem dreptul la relații, evident nici voi nu aveți dreptul după aia să cereți nimic. Ați făcut prostia, le-ați dat apă la moară la animale, le-ați crescut în statut, i-ați făcut oameni în timp ce pe "noi", "ăia" ne-ați tratat ca pe neoameni, acum roata s-a întors. Pe cine ați ignorat, acum vă ignoră și evident vă urăsc. Meritați tot ce aveți cu vârf și îndesat. Când vi se spune pe dinainte "așa nu" sunteți deștepte și arogante, știți voi mai bine, în timp ce "noi" stăm ca animalele în lesă și ne distrugem psihic. Și în baza asta, nu tu experiență, nu tu stare de bine, nu tu relații, că doar voi atât vreți, experiență și minciuni frumoase, stare de bine, distracții, etc. Păi de unde toate astea când voi ni le luați, când ne luați în râs, în bătaie de joc, că "știți voi mai bine"? Îți spun și ție cum vă spun la toate ignorantele ratate și arogante, ce sădești, aia culegi. Acum ani în urmă dacă aș fi vrut să mă bag în seamă cu tine mi-ai fi dat jet în scârbă. Mi se întâmplă de fiecare dată, fără excepție, că vezi Doamne "nu am experiență", "nu știu cum să vă iau", "nu am cu ce". Păi de unde să am dacă voi mă ignorați și mă țineți afară din joacă, afară din viață, afară din condiția de om? Vă place să ne luați în râs și să vă descărcați pe "noi" frustrările pe care vi le-ați produs singure când ați ales cu c**ul animale care și-au bătut joc de voi. Păi acum e rândul vostru să plătiți, atât. Eu unul cel puțin nu îmi permit să cresc copilul altcuiva în condițiile în care nici măcar nu am trăit o viață normală de om, am rămas incomplet și pe baza asta nu am nici o șansă mai departe. Păi tu și toate alea ca tine, că sunteți majoritare, tu de ce să ai vreo șansă? Normal că vă urăsc și vreau să plătiți pentru prostie, aroganță și batjocură, nu am cum să vă vreau binele, nu am cum să vă văd bine când de-al de voi nu mi-ați dat dreptul la o viață normală, nu mi-ați dat nici o șansă să mă afirm, să fiu om normal ca tot omul. Toate sunteți deștepte și grețoase, toate aveți orgolii cât zece și știți să ignorați, toate vă urmăriți doar propriul interes și sunteți narcisiste de nu mai încape nimeni pe lângă voi. După aia, după ce vă ardeți bine, bine de tot, tot voi aveți tupeul să cereți atenție și să vă dați nedreptățite. Nu fetiță, ție nu ți-a distrus nimeni viața, nu au venit o mie de golani să te nenorocească psihic, să te ignore sau să te violeze, să-ți facă vreun copil cu japca, nu, tu ți-ai ales singură animalul, tu și multe altele ca tine. Dacă stăteai o viață și erai ignorată, pe motiv că vai Doamne nu ai avut pe nimeni până atunci, da, atunci aveai dreptul să vii aici și să te smiorcăi. În situația de față, asumă-ți răspunderea pentru prostie, pentru ignoranță și pentru aroganță. Între timp, eu am tot dreptul să te urăsc și să mă bucur că ai să ajungi și tu poate să suferi măcar jumate cât mine, poate ai să ajungi și tu până acolo să te simți neom. Că în rest așa de arogante și răsfățate sunteți de Doamne, Dumnezeule. Numai voi sunteți în toată lumea, numai voi contați. Nimeni nu știe mai bine ca voi și nimeni nu vă ajunge la nas. Nimeni decât cei care "au mai avut" sau animalele mincinoase și arogante care nu dau un scuipat pe voi. Așa de simplu vă e vouă să dați ignore la toți și la orice, de n-am cuvinte. Păi cum să nu mă bucur când într-un final, inevitabil vă ardeți? Cum să nu vă spun "ți-am spus doar, nu ai vrut să asculți". E frustrant maxim când știi cum se întâmplă, încerci să previi proastele din timp, vrei să faci ceva, să vă fie bine la amândoi, vrei să-ți faci o relație sănătoasă și ești tratat în scârbă. E frustrant până te termină ca om la un moment dat. Și voi mai veniți după aia și vă dați nedreptățite? Ce vorbești tu... Dar ce datorie crezi tu așa că am avea "noi", "ăștia" față de voi? După ce ne-ați condamnat practic la viață de neoameni, la depresii și altele probleme de sănătate? Hai să nu vă-njur din nou și pe tine și pe restul de cârpe arogante ca tine. Nici nu-și are rostul, după cum vezi, m-am ținut destul de departe de posturile tale până acum că nu văd rostul, deja ai stricat-o și acum plătești pentru prostia ta și tot restul. E de ajuns să te ignor și atât. La fel cum și eu la rândul meu sunt ignorat. Dar când vii cu așa pretenții și o dai pe aia cu nedreptățita, păi chiar că trebuie să-ți răspund cu un scuipat în ochi. Ție și tuturor celorlalte ca tine. Da, de-al de tine încă mai sunt și vor mai fi. Încă nu au făcut prostia, dar urmează. De p1zd@ lor mă iau în general, alea care încă ar mai fi recuperabile, dar vezi tu, nu merge așa, voi până nu o stricați, nu vă opriți să gândiți o secundă, sunteți mari doamne, sunteți arogante, sunteți deștepte, aveți grețuri, vă e scârbă. Uite de asta acum plătești. Cu întârziere, dar plătești. Și în curând vor mai plăti și altele. În timp ce "noi" tot ignorați suntem. Nu vă place realitatea, nu vă place adevărul, trăiți în lumea voastră de vis cu fantezii din telenovele și Facebook, vă dați numai la "jmecheri" cu experiență, dați repede ignore la orice vă deranjează fanteziile copilărești. Păi, ăsta-i rezultatul. Și ghici ce. Toată lumea pierde. Numai ratații aroganți câștigă. Ăia, sau în puține cazuri fericite, dacă au noroc, mai câștigă și câte-un om normal. Hai pa acum și vezi-ți de viața pe care ți-ai fu7u7-0