| mihaella169 a întrebat:

De ce voi baietii vreti ca fata cu care sunteti impreuna sa nu mai vorbeasca cu altii?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De frica ca o sa vorbeasca cu microfonu lor pe ascuns

| RAY a răspuns:

Pentru a avea un anumit control,de fapt e frica,cand stai cu cineva si o iubesti ai incredere in ea,majoritatea celor care fac asta au o mare lipsa de incredere in sexul opus sau in propia lor persoana,eu nu as avea de ce sa imi mi-e frica sa vorbeasca cu o mie,atata timp cat stiu ca nu ma tradeaza cu nimeni, femeia nu fuge unde i este bine, nu cred asta, omul se adapteaza inconstient oriunde, femeia inseala cand nu e iubita

| VelaJohnny a răspuns:

Pentru a se evita starnirea geloziei. Mai bine tineti cont de asta daca nu vreti sa fie o incaierare intre baieti. Bun, interzicerea absurda sa nu vorbesti deloc cu baieti e o prostie, da impresia de obsesie ceea ce nu e atragatoare, si in plus, lipsa de incredere happy

| Divy a răspuns:

Ce oameni posesivi... -.-

Hai că îți spun eu de ce fac ei asta, sunt prea slabi în a se schimba pe ei și comportamentul lor, nu o satisfac pe prietena lor și le e fricã că dau de unul mai bun și îi părăsesc.ooo bieții de ei *ironic vorbind tongue

În orice caz e cam josnic să îi îngrădești libertatea și să o tratezi ca pe un animal de ccompanie.

Urât băi, trebuie de evitat astfel de persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta fac aia care nu au incredere in prietena lor.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Eu de ex o las sa vorbeasca cu cine vrea ea.

| AtomiX a răspuns:

De exemplu tu, cum te-ai simtii daca iubitul ar iesi afara sau ar vorbi cu o fata sau mai multe, chiar daca ii cunosti prietenele si stii ca sunt doar prieteni si nimic mai mult, dar te simti diferit fata de cum te-ai simtii daca ar fi in oras cu baietii, nu? (cine zice ca nu, inseamna ca nu prea stie ce-i aia dragoste, sentimentewinking ). Si din punctul meu de vedere e ceva normal, adica daca tii la cineva sau il iubesti e logic si normal sa vrei sa fie doar al tau, ca doar de asta esti cu persoana aia, nu? Bine, acum nici sa nu se exagereze totusi, in limita bunului simt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AtomiX):

Si ce inseamna la tine "in limita bunului simt"? SA vorbeasca doar o data la saptamana cu un baiat / o fata? Sau ce ca nu am inteles. Mereu vin astia ca tine si zic " da nu trebuie sa vorbeasca " si baga o duma cu " in limita bunului simt" ca numai intelegi ce vrea sa zica de fapt.

| Carantina321 a răspuns:

Daca fata de ex cum te-a cucerit el poate va incerca si altcineva si ar putea sa reuseasca. Asta inseamna ca tinem mult la voi si ca nu vrem sa va pierdem.