Pentru ca ne place cand auzim ca cineva pe care iubim, la randul lui ne spune ca ne iubeste, ne unge la sufletel... e necesar ca sa fie mai sigura... cuvantul "te iubesc" pentru unele fete inseamna mult, sincera sa fiu pe mine mai mult ma bucura cuv. te iubesc de cat un cadou, o iesire, un buchet de flori
Unele ar zice ca-i o garantie in plus, eu ti-as zice ca cine are timp de declaratii nu are timp de iubire.Dar stii si tu:reclama-i sufletul comertului!
Fetelor le place deoarece oricat de dure ar incerca sa para, in adancul inimii lor sunt sensibile si foarte receptive la vorbele persoanelor ce le inconjoara.
Nu numai fetelor le place sa auda Te iubesc, ci si baietilor. Tuturor ne place sa ne simtim iubiti!
Nu e nici o lege care sa te oblige sa spui "te iubesc", iar asta spui doar atunci cand simti cu adevarat (teoretic). Vrem sa auzim asta pentru ca ne face sa ne simtim iubite, dar nu or oricum, ci sa vina din suflet. Daca nu simti asta, mai bine nu o spui.
Le confera incredere si siguranta,este totusi ceea ce simti si daca e adevarat poti recunoaste fara probleme,uneori chiar simti sa spui tu acest lucru cand iubesti,nu e vorba de placere aici, simti sau nu simti, cam asta e
Pentru ca ne place sa auzim aceste 2 cuvinte.Sunt speciale pentru noi si ne fac sa ne simtim iubite.Incearca si ai sa vezi ca nu ai nimic de pierdut, doar ca prietena ta te va respecta si aprecia mult mai mult
Succes
Pentru a se simti protejate si iubite.dar nu numai "Te iubesc" vor sa auda, vor si fapte ...
De exemplu daca ii dai un buchet de flori poti sa lasi un biletel in buchet in care sa scrii "Te iubesc".
Pai deoarece fetele isi pierd increderea foarte repede si unele fete doresc sa auda acest cuvant deoarece e ca un alint eu te sfatuiesc ca pe langa acest te iubesc sa adaugi cateva cuvinte siropoase.Si te rog nu ma intreba de unde stiu deoarece sunt fata
Pentru ca daca aud asta se simt mai sigure pe ele, pe relatie, si le face sa tina mai mult la tine incearca
Deoarece cand ii zici unei fete "te iubesc" se simte iubita si in acelasi timp alintata ...defapt ca sa scriu mai pe scurt, fetelor le plac cuvintele dulci, din partea baietilor
Iti vei putea raspunde singur la intrebare cand vei avea alaturi de tine o fata pe care sa o iubesti fiindca nu numai fetele vor sa auda "te iubesc!"
anonim_4396 întreabă: