| MarilenaMari90 a întrebat:

De ceva timp cam de 5 luni vorbesc cu un băiat prin mesaje pe snepcheat în realitate nu ne-am văzut niciodată în realitate doar poze deși pentru că el nu vrea relație și nici eu doar vorbim ca prieteni și nu știm dacă să mai vorbesc cu el sau nu pentru că de la un timp pare că vrea să aibă relație i-am zis că eu nu vreau el mi-a zis că are 25 de ani iar eu am 19. Credeți că putem avea relație vreodată dacă nu ne-am văzut niciodată în viața reală? Ce părere aveți de diferența de vârstă?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fi chiar proxenet si se ascunde dupa niste poze, special ca sa nu vezi ca-i vreunul de 50-60 de ani.

| 1onurSimion a răspuns:

Crezi ca genul de "oamenii" "serioși" stau pe tinder, bado snapchat să-și faca o "relație serioasă"? Acolo sănt numia proxeneți pedofilii "oamenii" cu probleme mintale serioase pe care caută aventuri, plăceri carnale, nu relație serioasă. Acel bărbat cu care tu îți dai filme cu el sănt doar aiurelile și vrăjeală lui cu o copilă de 19 ani. El este un Pedofili în toată mania lui mintală să agațe o copilă să-și bată joc de a. Iar tu ai căzut în jocul lui și minciuna lui. Nu avem încredere în el un singur gram și stai departe de el fiindcă îți poate face rău. Niciun bărbat în toată firea cu discernământul apt sănătos mintal nu ar vara nicio tangenție, legătură,"pritenii", și altele... ai înțeles? Acolo sănt doar și doar "oamenii " cu totul și și totul alte intenție nu pentru o relație serioasă cu Adevărat.

| alibaba99 a răspuns:

O relatie nu se poate baza pe ceva virtual. Chiar daca tu crezi asta, nu este posibil. Ai grija sa nu fie vreo combinatie... mai bine stai linistita. Diferenta de varsta nu este o problema, insa este o problema faptul ca nu v-ati vazut