Nu este normal dar sau saturat sa i ti dea bani, asta daca ti au dat vreodata sau au ei impresia ca ti au dat, sigur tatal nu era beat? Ca atunci se explica reactia lui, si mama ta ce a zis cand el ti a spus omoara te? Nu ti a dat mama ta bani? Si intrebarea pe TPU cum ai pus o daca numai ai internet? Medicamentele i ti trebuiesc si era bine sa te ajute dar tu ai intins coarda sa i ceri bani si de net, ceea ce nu este o necesitate netul daca nu ai tu cum sa il platesti, degeaba sunt parintii tai si ar trebui practic sa i ti dea bani, adevarul realitatea e alta, sau scumpit toate si numai au nici ei bani, plus numai esti minoră numai ai 15 ani si ei in fața legii numai au obligatie sa te creasca, posibil ai 18 ani sau mai mult legea spune sa te descurci, acum daca situatia ta este una grea din pricina bolii, vezi poate obtii o pensie de handicap.Ce varsta ai?
Eu am avut parinti buni, si tot mai scapau din astea. Norocul meu ca depindeau de mine, si aveam cu ce sa-i pun la pamant.
Nu e normal, dar se intampla. Fa-te bine si scapa de ei (muta-te).
Nu e normal ce ti-a zis tatal tau, dar banuiesc ca esti majora. Si desi ai hepatita poți lucra. Ba chiar e bine sa lucrezi. Ai contact social și te ajuta sa nu te refugiezi în boala. Ai si un venit stabil de asemenea. Caută un job.
Is ca si a mei comunisti asa zic toti pun pret pe lucru nu pe sanatate. si eu is acas dintr o problema medicala banala din februarie. gen atac de panica. asca ca stai lin stiu cum ii. eu inca mai stau ca no muri nimeni din asta. cati ani ai?
Asa este! Doar ca medicii astia, comunisti si ei desigur, spun ca la hepatita C nu este contraindicata munca. Dar da-i dracu de medici! Ce stiu ei!
N ai inteles. nu ma refer la problema ei ma refer ca unii parinti si daca pici jos ei tot te trimit la lucru. odata m-am trezit rupt gen raceala de aia cu frisoane etc de n ai chef de nimic doar pat si le-am zis ca imi iau medical vreo 3 zile sau nu liber nu mai stiu da ei auzi raspuns ' Da cum sa nu mergi las ca ti trece ajungi acolo si iti revi ' la asta ma refer eu nu la medici
Fără supărare, dar părinții tăi ori îs nebuni, ori foarte exigenți.
Când ai un copil bolnav, în loc să ai grijă de el, să-l sprijini. Cum Dumnezău să-i zici omoară-te. Ar trebui să fii stricat la cap ca să-i zici așa ceva. Nu mi se pare ceva normal din partea lor.
Ești fiica lor până la urma urmei, trebuie să aibă grijă de tine până "te pui din nou pe picioare".
Multă sănătate îți doresc și mă scuzi dacă m-am adresat dur față de părinții tăi, dar ăsta-i adevărul.
Un om bolnav ar trebui să se odihnească, să aibă grijă de sănătatea lui. Este inadmisibil ca părinții tăi să-ți vrea răul.
Hepatita C nu exclude munca. O spun medicii nu eu si HG nr. 155/2011 care prevede cazurile de invaliditate.
Nu stiu cum sa iti raspund sa nu te jignesc foarte tare, ca ti le-as da sa te racoresti.
Fatuca, sa stii ca poti lucra si cu hepatita si nu cred ca o sa dai in hernie daca iti cauti un loc de munca sa iti ajuti tu parintii nu ei pe tine.
Dupa ce ca social esti un nimeni, pentru ca pana la urma astia sunt oamenii care nu au loc de munca sau nu au un venit stabil, mai ai si tupeu sa le ceri bani pentru medicamente si internet.