| AndradaPisica a întrebat:

De ceva timp sunt intr-o relatie,cu un baiat,eu sunt in clasa a III-a iar el in clasa a IV-a,as vrea sa ii spun ce simt fata de el dar imi este rusine,si as mai vrea sa ii spun ca vreau sa stau cu el tot timpul (In pauzele de la scoala) Intrebarea me este : CUM AS PUTEA SA II SPUN LUCRURILE ASTEA FARA SA MA RUSINEZ? Dau funda, va rog sa luati asta in serios!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nici tu nu stii ce simti pentru el. Degeaba vii aici cu chestii de-astea. Vedeti-va de scoala, mă, copii, că aveti toata viata inainte sa va jucati de-a dragostea.

| Violleta2022 a răspuns:

Copilarii!
Lasa ca ai timp de vorbit cu baietii, acum invita-ti prietena la o joaca cu papusile!

| danay72 a răspuns:

Poate dacă ii spui ceva, va rade de tine. Cel mai bine ar fi să fii mai mult cu fetele și sa te concentrezi la școală și în timp dacă lui ii va plăcea de tine îți va spune el. Nu e frumos ca o fata sa facă primul pas. Apoi, sentimentele tale sunt în schimbare, deci mai bine nu vorbi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu el in baie si arata-i ce simti

| DeeJayNo1 a răspuns:

Ce poti sa simti la 10 ani?

| AndradaPisica explică:

El mi-a spus ca ma place si eu i-am spus dar acum ne intelegem mai bine si nu mai imi este rusine, oricum voi nu stiati ca eu am mai crescut