| Silvia7019 a întrebat:

De ceva timp trec printr-o situație mai diferită soacra mea a decedat recent iar soțul meu suferă din cauza asta și nu prea vrea sa mai vorbească cu nimeni nici măcar cu mine eu îmi doresc să îl ajut mai mult în perioada asta însa nu știu cum pentru ca nu vorbește cu mine. Știți vreun mod eficient sa rezolvam situația asta?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incearcă să nu il bați la cap o perioadă. Este ceva normal, era maică-sa.

| ioana748 a răspuns:

Iti dai seama ca nu poate descrie in cuvinte suferința pe care o simte.
Pacat ca nu ne pregătim copiii pentru aceasta trecere si ii lasam in gol.
Lasa-l sa isi traiasca doliul in felul lui, respecta- i tacerea.
Strange- l in brate si atata tot. Spune- i ca poate sa planga daca doreste si ca il intelegi.
Nu pune presiune pe el cu nimic, absolut nimic, nu are despre ce vorbi.
Este o perioada peste care trebuie sa treaca in liniste daca asa doreste.

| 1onur a răspuns:

Trebuie să-l lași singur! O să-și revină! Dar trebuie să fie singur puțin cu el însuși!

îndrumăl către Dumnezeu către Biserică către tatăl nostru să vorbească cu el săi spună ce are pe inima lui și sufletul lui.

Să-ți pierzi mama pe lumea asta este grav cumplit de grav mai ales dacă o iubește cu Adevărat pe mama lui! Este dificil pentru un băiat, bărbat care își pierde mama! Pe ori cine ai avea lângă tine abia atunci îți dai seama că ești de unul singur când nu-ți mai ai părinți lângă tine și în viață, până în clipa aia și momentul ăla nu-ți dai seama, dar când nu-ți mai ai părinți alături de tine vezi Adevărul atunci câ ești a nimănuia și ești de unul singur! Fără oamenii care ția dat viață pe lumea asta și țiau fost un sprijin, chiar de era doar prezenți în viața ta ca băiat de mamă! Mamă este una singură nu se mai naște ca o mamă o altă inima și un alt sufletul pe lumea asta!

Trebuie să-l duci la Biserică urgent acolo o să-și revină acolo ori si cine își revine de la orice necaz și orice problemă pe care aveți nu fugiți la băutură la alți oamenii și fugiți către Dumnezeu și alergați către Hristos fiindcă tatăl fiul și duhul sfânt sănt pentru noi! toți de ai lui!

Dumnezeul, Hristos, și maica Domnului ne așteaptă în orice ceas și orice oră săne îndrum către ei iar ei săne îndrume către o viață curată smerită departe de cel rău ce ne veghează ca pe niște trofe! Săne ispitească în păcatul cel murdar! Ce ne murdărește mintea sufletul inima și viața!

Luca 9:23-27
Și le-a spus tuturor: Dacă cineva voiește să vină după mine, să se dezică de el însuși și să își ridice crucea zilnic și să mă urmeze. Fiindcă oricine voiește să își salveze viața, o va pierde; dar oricine își va pierde viața pentru mine, acela o va salva. Pentru că ce i-ar folosi unui om dacă va câștiga întreaga lume, dar se pierde pe sine însuși sau este lepădat? Fiindcă oricine se va rușina de mine și de cuvintele mele, de acela se va rușina Fiul omului când va veni în gloria lui și a Tatălui și a sfinților îngeri. Dar vă spun cu adevărat, sunt unii care stau aici în picioare, care nu vor gusta nicidecum din moarte, până nu vor vedea împărăția lui Dumnezeu.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i pace sa-si plaga mama, ca nu poate vorbi cu nimeni, iar daca-l presezi poate sa decida lucruri nebunesti precum divortul, fiindca unii oameni se inchid in ei si nu vorbesc deloc pana nu se linistesc, asdar poarta-te cu blandete si dragoste fara sa-l sicanezi.