| Adrian_Stancu_1994 a întrebat:

De ceva vreme (ani.), caut sa am o iubita.Nu ma stresez..multi imi spun "O sa vina cand nu te astepti" ...Eu am fost rabdator si chiar daca am discutat cu tipe nu am fortat nota si nu am pus presiune pe ele.Consider ca am maturitatea sa am o relatie si nu imi doresc relatia doar pentru placerile carnale. Va spuneam ca am intrat in vorba cu diferite tipe dar nu se prea remarca nici una.Deci dau de fitoase si de fete care sunt cuplate.Ma uit la ele..sunt frumoase...ok.dar nu ma multumesc doar cu frumusetea corpului ci am nevoie de o fata cu minte deschisa.Astept cu caldura sfaturi din partea voastra!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai sa gasesti niciodata una intreaga la cap, toate vor bani si placeri carnale la maxim

| RAY a răspuns:

Dar doar la alea frumoase te-ai uitat?

| WaterDrop a răspuns:

Sfat legat de? In general asa?

"o sa vina cand nu te astepti" = nu te astepta sa-ti pice din cer fara sa ridici un deget

"fitoase si fete care sunt cuplate"= nu ai curaj, stima de sine si nu stii ce sa vorbesti/cum sa te comporti cu ele

"nu imi doresc relatia doar pentru placerile carnale" = Dumnezeu nu exista cu adevarat si tu esti un baiat prea bun la suflet iar asta iti va aduce regrete

"Am intrat in vorba cu diferite tipe" = pe net? incearca pe strada/scoala/munca etc.

"De ceva vreme (ani.), caut sa am o iubita" = cine esti tu, Indiana Jones? si el cauta chestii. Ani? Unde le cauti, in jungla? Esti cam pretentios fara motiv.

"Nu ma stresez" = de asta o cauti de cativa ani si nu o gasesti? Esti destul de stresat

"sunt frumoase.ok.dar nu ma multumesc" = asa a spus si vulpea cand nu putea sa ajunga la struguri. Sunt acri.

Mda, ok, pai iti sugerez sa incepi sa cunosti mai multe si poate nu una pe an ca sa treci prin cat mai multe experiente din care sa poti invata ceva si sa te ajute sa o gasesti pe cea pe care ti-o doresti in viitor (nici frumoasa, nici urata, nici proasta, nici desteapta, nici cuplata, nici necuplata, nici asa, nici asa ).

P.S: toate cele bune sunt cuplate. Ce te faci acum? N-ai ce sa faci decat sa te dai si la ele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WaterDrop):

Eu nu.s cuplata.Nu.s potrivita pentru el? ca na...ma cam stii!

| WaterDrop a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar daca esti acea 1 fata pe care o intalneste anual.Atunci da.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WaterDrop):

Sa.i las cateva randuri scrise in privat? Ce sa.i spun?

| WaterDrop a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaa, inca imi revin dupa somnicul de pranz. Sunt imun la ostilitati sa stii, asa ca nu-ti pot da sfaturi. :p Si Oricum nu asta era ideea majora pe care incercam sa-i-o transmit, ci faptul ca este irelevant daca ea are sau nu prieten. Nu va mai atacati pentru ca asa este (nu si in cazul tau! Dar tu esti o exceptie)

| mgtow a răspuns (pentru WaterDrop):

Cum zic astia mai batrani vine cand vrea Dumnezeu dar daca ii zici ca nu vrei nu vine, poate daca il roaga mult o nimereste pe una cat de cat laughing

Răspuns utilizator avertizat
| RagnarokR a răspuns:

Nu o sa vina nimic. Tu esti baiat, tu trebuie sa iti cauti jumatatea, nu sa te caute ea pe tine. Si ai si tu o varsta, ar trebui deja sa iti dai seama ce fel de caracter are omul din cum arata si din cum vorbeste. Deschide-ti si tu ochii. Si asa, o sa iti gasesti aleasa.

| pufipo a răspuns:

Bună, îţi dau un sfat: nu te stresa, ce e al tău e pus deoparte.
de ex. eu am fost singură 3 ani şi nu pentru că nu am vrut prieten ci pentru că am suferit mult din cauza relaţiei precedente, însă, acum am prieten, mă rog, noi ne-am şi luat, dar, îţi zic doar să stai liniştit.