Asa iti trebuie daca ceri voie parintilor pentru orice. Eu nu cer voie pentru nimic, doar fac.
Da maicata? Nui zi nimica lu taicatoo daca te enerveaza "carpa" aia stai in tacere si te duci la altcineva sa stai.:la bunici tai, mama ta, iubitul tau. Daca nu poti face nici una din optiuni vorbeste cu taicatoo SERIOS
Am tot povestit lucrurile aste el zice ca incearca sa se schimbe dar binenteles ca nu o face. Elena nu e rea e chiar draguta si ma ajuta si imi cumpara dar are niste momente...Imi place si raspunsul lui NicolasCage
Femeia aia e REA. n-o mai baga in seama. spune-i tatalui tau ca te enerveaza si ca ea minte atunci cand ai intrebat-o de postere. Purtati o discutie in familie. Daca nu merge, fa si tu fite cum face Emil))) Poate la final o sa cedeze
Fa in felu urmator. daca cu vorba buna nu merge si scorpia aia nu inceteaza, ia telefonul, baga-l pe " inregistrare", intra in camera unde este ea si fa in asa fel ca ea sa se enerveze si sa-ti spuna niste cuvinte urate apoi ii arati tatalui tau :3
Incearca sa vorbesti cu tatal tau daca nu te intelege mutate la iubitul tau daca nai iubit contacteaza-ma