| dulshe a întrebat:

De craciun as vrea sa ii trimit parintilor, o felicitare ceva, cu o poza de a noastra(ficele) si cu un mesaj. Am vrea sa le punem si un mesaj. Imi dati vreo idee? Ceva vreo poezie, asa mai scurta de vreo strofa. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu scrieţi versuri, scrieţi aprecierea voasrtă plină de sentiment pentru persoanele pe care le iubiţi, persoanele care v-au crescut, asta face cât o mie de poezii. Voi trebuie să concentraţi atâta dragoste pe o foicică, ar trebui să faceţi bine asta, entru că voi ştiţi cel mai bine cum.

Mult succes, şi Crăciun fericit părinţilor tăi happy

5 răspunsuri:
| LoryM22 a răspuns:

Scrieti ceea ce simtiti nu trebuie sa faca altii care nici macar nu va cunosc familia, o sa-i incante mult mai mult ceea ce ganditi voi si emotiile voastre sa fie trecute pe hratie.

| Bacemi a răspuns:

Cele mai frumoase vorbe sunt cele spuse din inima. Spuneti-i cat o iubiti si amintiti-i ca nu ati uitat-o. Am scris cateva umile versuri pentru tine :

te iubim, a noastra mama

si-ti visam dulce sarutul

drept pe crestet si pe inimi

se lipesc a tale doruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era să uit, nu contează ce scrii pe hârtie, conteată gestul, şi indiferent de text părinţii voştri o să fie cei mai fericiţi happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O felicitare care sa contina cateva urari spuse din inima e tot ce aveti nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Merge si poti sa scrii (Craciun Fericit!)