Raspunsu e in sufletu tau nu pe un site in care se intreaba lumea ce si cum, dar trebuie sa ne ajutam cu o vb buna si cu un sfat din suflet. Mai dai o sansa unei relatii in care s-a intamplat ceva, a avut iubitu un moft, te-a ignorat pe mess, dar unui barbat care isi catua altceva si pe altcineva de 2 ani nu ai ce sansa sa ii dai. Viata voastra impreuna va fi un calvar, dragostea voastra a murit cand ai aflat ca doreste altceva ce are el acasa si nu te vede decat ca esti mama copiilor lui si atata. NU VETI AVEA NICI O SANSA. crede-ma, ca iti vb din experienta si atunci cand nu mai exista dragoste nu mai exista nimic, nu mai poti tolera greseli oricat de mici, nu mai poti avea vreo grija de aceasta persoana si nu mai reprezinta nimic pentru tine. Casa voastra va fi un teatru de razboi, neincrederea va plana asupra oricarui gest sau zambet. Te rog sa ma crezi ca nu meriti asa ceva divorteza si lasa-l sa-si caute de viata lui, poate fi tatal copiilor si dupa divort, iar tu vei fi respecata si iubita de altcineva pentru ca meriti acest lucru. Copii vor creste iar cand vor fi mari te va intreba de ce ai stat atat si ai suportat viata acesta si iti vor da dreptate cand vor realiza ca ai facut acest lucru si de dragu lor pentru linistea caminului tau
Buna Crina, eu am aflat de 2 luni ca sotul meu ma insela prin aceeasi modalitate, pe internet, intra pe chat, pe site uri de dating, pe mess, apoi se intalnea cu unele dintre ele, si facea sex cu ele... de 4 ani.Suntem casatoriti de 20 ani, avem 2 copii. Tu ce faci, mai esti cu el, s-a schimbat situatia in vreun fel?
E foarte greu sa iei o decizie in asa o situatie! ai vrea sa il lasi dar ti-e frica de singuratate, ai sta cu el in spreranta, ca daca se schimba. Parerea mea, daca inca il mai iubesti degeaba il lasi, ca te ve-i intoarce inapoi! Depinde si cum se poarta cu tine! E usor sa dai sfaturi, putem fi buni consilieri in relatiile altora dar cand ne gandim la a le noastre nu stim ce sa facem. Din pacate dupa mai multi ani de stat impreuna devine obisnuinta, la barbati e ca si cum ar manca tot timpul din aceeasi prajitura, se mai schimba glazura mai adaugam o cireasa dar pentru ei e acelasi gust. Sunt constienta ca nu e o scuza si nu e corect ca noi femeile sa suferim atat iar ei nu. Cand ai deaface cu un barbat care inseala sunt doua variante: il lasi sau accepti, pentru ca lupul isi schimba blana dar naravul nu! depinde de tine si daca merita! raspunsul lui doamna Oliana mi s-a parut f bine zis totusi sa nu uitam ca are o varsta, a vazut si a auzit multe la viata ei. Strabunica mea zicea: Cu rabdarea treci marea! As mai vrea sa zic un lucru, uitate in jurul tau si vezi cate femeii din care cunosti cu copii au divortat si sunt bine acum? viata nu e atat de roz, din pacate, iar nici o casa nu e usa de biserica. Daca barbatul tau, iti da banii, se descurca, te face sa razi, te simti bine in comp lui, va duce in concedii, vb frumos cu tine, nu te bate, nu e alcoolist, as zice sa te mai gandesti.
Eu zic, sa nu divortati dar sa l fierbi ca pe fasole, asa il poti pedepsi mult mai aspru, fii rea fii dura si rece, fa l sa regrete ceea ce a facut, cere i lucruri imposibile in schimbul iertarii si ai sa vezi ca se va chinui sa te recucereasca si poate cine stie, poate nu va mai gresi.
Draga Crina, ma numesc Irina si sunt intr-o situatie asemanatoare, nu mai pot suporta minciunile si indiferenta sotului.Am si eu indoieli in ceea ce priveste divortul, dar decit sa traiesc in neincredere si minciuna, mai bine libera.Cred ca astfel de barbati nu merita dragostea si satisfactia de avea o familie, copiii vor creste si la sigur ne vor intelege pozitia.Fii tare, succes!
Dai o lectie buna ca merita, stiu ca iti e greu mai ales ca ai copii dar daca a gresit odata s-ar putea sa greseasca sia doua oara si acu fie vb intre noi dc lasa indicii ca sa vezi tu?! gindeste-te bine si vezi daca se merita daca nu lasa-l stii vb aia mai bine un kg de carne decit porcul cu totul... ah barbatii astea niste nemernici nici al meu nu e prea breaz dar de il prind vai de mama lui de no sa ma uite toata viata bafta draga mea
Buna Crina! A trecut ceva timp de cand ai cerut pareri referitoare la ce sa faci in continuare in postura de sotie inselata! cum au decurs lucrurile? s-a schimbat? ti-ai revenit? trec prin aceeasi situatie si mult m-ar ajuta marturia ta in hotararea pe care trebuie sa o iau. Te rog, raspunde-mi pe adresa petronelavacaretiu@yahoo.com
In aceeasi situatie sunt si eu 26 ani, 2 copii 3 ani si altul 3 luni ce face deosebirea intre ¨ai nostri barbatii¨ e ca la al meu intalnirile cu femei au loc la cluburile de specialitate si nu stiu care este comportamentul sotului tau acasa dar al meu simt ca de cele mai multe ori isi doreste sa faca altceva, sa fie in alta parte si nu cu noi.isi petrece foarte mult timp cu prietenii si tot cu ei merge si la club. cei drept este ca in cele doua dati cand stiu eu ca a fost la club el nu a facut absolut nimic dar sunt convinsa ca a fost si singur si nu degeaba.cand incerc sa stau de vorba cu el nu recunoaste absolut nimic, eu ma enervez stiind ca minte, insist si finalul este mereu acelasi se enerveaza atat de tare incat sunt nevoita sa inchei discutia de teama ca ne aud copii sau pentru a nu ma lovii si nu reusesc sa aflu cauza continuuand relatia.sunt de parere ca nu exista remediu in astfel de situatii si ca daca a facut-o mai mult de o data(infilelitatea), o va face mereu! in situatia mea nu pot divorta acum din alte motive si interese insa atunci cand voi avea totul rezolvat o voi face fara pic de remuscare. mi-am iubit sotul, imi iubesc enorm copii dar am si eu dreptul sa fiu iubita si respectata.mentionez faptul ca nu ma lasa sa muncesc pe motiv ca trebuie sa am grija de copii si ca de 3 anii, de la nasterea primului copil nu am fost nici la supermarket fara copii mei.
Si eu am patit acelasi lucru am 21 de ani si sotu are 24 de ani sunt casatorita cu el de un an si 3 luni.in urma cu doi ani de zile sotu meu a avut un accident cu masina si a fost an coma cateva zzile am stat alaturi de el pana a esit din spital in timpul ala mama mea lucra in spania si inainte ca el sa iasa din spital am vorbit cu mama sa imi caute ceva de munca ca sotu nu mai putea sa lucreze o perioada ca avea clavicula rupta in fine in ziua cand el a esit din spital eu a doua zi am plecat an sp.la mama ca imi gasise de munca am venit aveam grija de o batrana care avea 93 de ani luam bani bunisor deci va rog sa ma credeti ca ai trimeteam si ultimul cent pe care al luam ai dadeam toti bani si acum an aprile a venit si el an sp sta cu mine unde lucrez eu cu serviciu aparte pe 23 iulie am plecat in vacanta ai Romania cu 2 saptamani inainte sa termine luna lui august aflu ca ma anselat si ca m-a mintit ma anselat cu trei fete binenteles pe rand asta s-a intamplat cand eu eream aici si anainte ca el sa vina.se culca cu ele la mine an casa si la mine an pat si acum imi spune ca ai pare rau ca pur si simplu pe ele vroiau doar sa le... da ma iubeste pe mine, nu cred dar am zis sai mai dau o sansa si binenteles se distrau cu ele pe bani mei prin discoteci prin restaurante si eu nu dormeam noptile ca sa-i trimit lui bani si uite recompensa pe care el mi-a dat-o si binenteles le vorbea urat de mine, ca nu ma mai iubeste ca divorteaza de mine ca sa insurat cu mine din obligatie si multe altele.astept sa mai faca ceva cum a facut ceva si nu mi-a spus l-am lasat.asta ati spun si tie crina mai dai o sansa asteapta si vezi daca ati mai face ce ti-a facut daca tio face din nou lasa-l ca daca am face noi ce face ei nici nu vrea sa mai auda de noi asa ca mai dai o sansa nu te uita la copii ca copii poti sa ai ei cu tine nu trebuie sa stai sa suportii curvareala la sot sau bataile cum ma batea si pe mine
Si eu sunt in aceeasi situatie, nu stiu daca chiar in aceeasi situatie. diferenta e ca avem un copil si ca el are o relatie de 4 ani cu aceeasi persoana.am aflat in urma cu un an, si de atunci am incercat sa il castig.nicio sansa. el spune ca suntem viata lui, ca nu poate respira fara noi, ca nu s-ar desparti niciodata de mine, dar cand vine acasa dupa ce se intalneste cu ea...nu poti sa uiti, si te intrebi cand si de ce s-a ajuns la asta.nici eu nu stiu ce sa fac.ca tata nu am ce sa ii reprosez, dar ca sot...cred ca nici macar nu il mai cunosc.
Si eu am fost inselata (poate inca mai sunt). Am apelat la tot felul de metode ca sa imi prind sotul in flagrant si am reusit. Cand mi-am dat seama de toata treaba am avut un soc ca si tine.
Acum imi pare rau ca stiu atat de multe. Nu degeaba se spune "fericit cei saraci cu duhul". Toate lucrurile pe care le stiu acum ma macina pe interior si ma simt groaznic. La el nu ma mai pot uita fara sa imi amintesc ceea ce a facut. A trecut un an de atunci si inca nu stiu ce sa fac. Nu mai vb cu nimeni despre problema mea pentru ca nimeni nu ma poate ajuta sau sa imi dea o solutie. Trebuie sa avem rabdare si sa ne dam seama ce vrem sa facem cu vietile noastre. RABDARE SI INCREDERE CA TOTUL VA FI BINE!
Crina am 37 ani am fost casat 19 ani am fost inselata o data a jurat ca nu se mai intampla dar s-a intamplat mereu pana am divortat m-am recasat si i-mi merge ffffff bine si eu am 2 copii cu primul dar odata ce il ierti usor te va ansela din nou i-ti doresc tot binele si nu ii da ocazia sa te mai insele
Crina, am trecut si eu prin asta.Este f greu sa iei o hotarare, mai ales ca ai doi copii, si mici.Si eu am doi, unu de trei ani si 8 luni, si unu de 2 ani. L-am iertat, desi a fost cu cea mai buna prietena a mea, ranile au ramas in suflet, si neancrederea va ramane, cred eu, toata viata.Il iubesc f mult, si el pe mine, dar cred ca barbatii simt altfel iubirea.Probabil sunt si copiii,, asa este, dar asta nu este o scuza.Acum depinde cat de mult il iubesti, si te iubeste.Eu mereu am frica in suflet ca ma insala, este greu sa traiesti asa.Probabil pana vor creste copiii putin mai mari, incat sa te poti aranja la fel ca inainte, sa iesi cu fetele, si sa il faci gelos.Parerea mea ar fi sa il ierti, fiind la prima abatere, dar a doua sansa nu i-as mai da-o niciodata, nu sunt bataia de joc a nimanui.Barbati mai sunt o gramada, este greu sa o iei de la capat, dar nu e un capat de lume. Daca vrei sa ne spunem ofurile, astept sa ma suni la 0725761777.Bafta multa,, si rabdare! Pup
Toate familiile fericite seamănă între ele, fiecare familie nefericită este nefericită în felul ei. Nu-mi aparţine gândul, dar cred că mulţi au observat adevărul acestor rânduri. E greu să întemeiezi o familie fericită, şi mai greu e să păstrezi această fericire pe parcursul anilor. Trăim în timpurile când nu ne mai forţează nimeni în alegerea partenerului de viaţă, dar deşi acest lucru ar trebui să ducă spre căsătorii mai trainice ca altă dată, ne confruntăm cu situaţia diametral opusă. Poate că un mediator ar putea fi util situației tale:http://academiademediere.ro/nu-mai-vreau-sa-lupt-divortez/
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. In tot acest timp am incercat sa ma impac cu situatia si sa merg mai departe. Dar nu am reusit si asta nu pentru ca nu sunt capabila sa iert si sa lupt, ci pentru ca trebuie sa fiu capabila sa imi doresc o viata mai buna, sa nu accept umilinta, sa dau un exemplu bun copiilor mei (nu sa imi fie rusine de ei cand se vor face mai mari si vor intelege ce se intampla). Eu nu mai pot avea dragoste, respect si incredere pentru acest barbat si de aici multe consecinte negative. Nu ma pot preface ca nu s-a intamplat nimic, ca ce s-a intamplat a fost si gata, etc... Nimeni si nimic nu imi poate oferi o certitudine legata de viitor. Am aflat multe in acest timp.ca se intampla de mult mai mult timp, ca devenise ca o parte obisnuita a vietii lui, mi-a spus ca el nu poate fii serios si ca are o problema din punctul asta de vedere, ca nu se simtea implinit cu mine /cu noi. Cu toate astea ma socheaza ca spune ca ma iubeste, ca nu vrea sa traiasca fara noi, ca nu se va mai repeta, ca incearca sa fie altfel...Cu toate astea, spune ca un barbat nu isi inseala partenera atunci cand o iubeste. Am fost de acord sa locuim in continuare impreuna pentru copii, dar cu conditia sa ma lase in pace, sa fim doar parinti pentru copii si atat. Dar nu vrea, el le vrea pe toate.
Nemessys întreabă: