| Lolly30 a întrebat:

De curând am aflat ca tatăl meu are o amanta.El este plecat in alta tara, iar eu si mama suntem amândoua.In fiecare vara ne petrecem vacantele împreuna.Vara aceasta am descoperit si mesajele tatălui meu cu o vecina de aici.Este o femeie maritata, care are o fetița de 5-6 ani.Eu si mama nu avem chiar o relație buna cu ea. Tind sa menționez faptul ca părinții mei au o relație buna, de asemenea si eu cu ei.Nu stiu ce sa fac?! Sa'i spun mamei, sau sa nu ma amestec!?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu te amesteci! Timpul va rezolva totul... Daca mama ta va afla, sa nu-i spui ca tu stiai! E doar parerea mea! big grin

| Lolly30 explică (pentru anonim_4396):

Intr'adevar.M'am gândit si la situația asta, ca daca va afla si va știi ca eu știam, va fi dezamăgita si de mine pe o parte :-s sper ca nu e ceva serios, in general părinții mei se vad de 2 ori pe an, iar anul acesta am decis sa ne mutam aici. Cu siguranță se va remedia problema big grin

13 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Eu nu as spune nimic mamei dar cu siguranta as discuta cu el despre asta.

| Felys a răspuns:

Daca vrei sa ii vezi ca divorteaza nu ai decat sa ii spui, daca te ajuta cu ceva, descarca-te, dar daca vrei sa ai inca o familie tine pentru tine ce ai vazut

| AndyLavy a răspuns:

Cel mai bine este sa nu te bagi.Nu stii care este cu adevarat relatia dintre parintii tai, poate este buna doar aparent. parintii ascund multe de copiii lor. si in plus facand acest lucru, spunanadui mamei tale faci doar rau, atat ei cat si tie.

| iubesc a răspuns:

Da si normal ca trebuie sa ii spui, mama ta si cu tine meritati o explicatie.

| diavolitadulce a răspuns:

Vorbeste cu tatal tau si fa-l pe el sa marturiseasca pentru ca asa mama ta ii va aprecia sinceritatea, dar daca nu vrea spune-i ca o sa ii spui tu mamei tale. Nu te lasa mituita de el! Fa ce e mai bine! Adevarul tot va fi descoperit asa ca mai bine acum decat cand e prea tarziu!
Bafta!

| ShizAnime a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa te amesteci. Poti sa ii bati mamei tale apropouri dar nu foarte des.Dar, daca tu crezi ca nu poti trece peste faptul ca parintii tai pot fi divortati e de preferat sa nu ii spui mamei tale.Multa bafta!

| BMadalin1992 a răspuns:

Si tata avea o amanta la serviciu, el lucra 12 ore pe zi 7 zile din 7, era contabil si s-a indragostit de o colega si cam asta a fost. Eu stiam de asta dar nu i-am spus mamei. S-a terminat iar mama nu a aflat nici acum.

| Lolly30 explică:

Sa presupunem ca ii zic, dar nu stiu cum sa ii zic : sa'i arat mesajele găsite, sau…?! thinking

| Lolly30 explică:

Sa presupunem ca ii zic, dar nu stiu cum sa ii zic : sa'i arat mesajele găsite, sau?

| Lolly30 explică:

Va multumesc pentru sfaturi!:* M'am gândit mai bine si am decis sa nu ii spun nimic mamei, dar ii voi bate câteva apropouri tatălui meu in legătura cu asta.

| FantaDeLamaie a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci ceea ce crezi ca este bine in situatia familiei tale. Tu ii cunosti cel mai bine si mai ales situatia voastra familiala. Orice sfat primit aici este dat de oameni care nu iti cunosc familia si te pot sfatuii gresit. Zic si eu... big grin

| Dew69 a răspuns:

Să îi spui!
pentru binele relatiei lor!