anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De doi ani de zile sotia mea ma inseala. Locuim intr-o garsoniera la ANL care este pe numele ei. Mai avem si un copil.Mi-a spus verde in fata ca are pe cineva si ca trebuie sa plec. Am mai multe inregistrari cu telefonul mobil cand imi spune acest lucru. A incercat sa ma scoata afara si prin instanta dar nu a reusit (evacuare, ordonanta presidentiala). Zece ani eu am tinut casa, ea neavand serviciu. Ce sa fac? Nu am unde sa ma duc. Nici cu ea nu mai pot sa stau. Mai mult decat atat, este si consumatoare fruntasa de alcool. Tot ea e cu gura mare, scandalurile se tin lant. Stiti cat de mult doare? Off!

13 răspunsuri:
| William a răspuns:

In locul tau o bateam de nu mai stia de ea. Vorbeste cu un avocat, vezi daca inregistrarile alea te ajuta sa obtii custodia copilului si cat mai multe bunuri la partaj.

| AlcolicSmile123 a răspuns:

Pai daca cu frumosul nu merge, incearca cu uratul. Angajeaza un avocat si incepe un proces de divort dar trebuie sa strangi probe : poze, jucarii sexuale, inregistrari audio si vizuale si poze cand fumeaza in preajma copilului, de exemplu. Pana atunci eu zic sa stai la un var, frate, prieten, parinti.

| MayanMistica a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Ce treaba are fumatul? Cate femei nu fumeaza in familie...Ca sa iei copilul de langa mama si sa ramai in casa (in caz ca asta e jocul pe care vrei sa-l faci)trebuie sa ai probe serioase nu rahaturi d-astea.

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Tu esti barbatul nu o.O?
Atunci frate incerca sa iei atitudine nu te da pe tine o femeie afara din casa ta.
Incerca sa fi mai rau putin ca oricum nu o sa mai stai mult cu ea.

| milan9 a răspuns:

Ce pot sa spun, este trist si nedrept. Viata este o desfasurare de energii in care cunoastem oameni, corupem sau recuperam oameni de pe o cale a răului sub multiplele sale forme.
Pacatul este dusmanul nostru de moarte (pentru ca are ca efect dezbinarea si aruncarea in haos a sufletului pentru vesnicia de "dincolo").
Orice confruntare si opozitie pe care o avem in fata raului si a pacatului este o victorie.

| milan9 a răspuns:

Este o victorie (pe plan profesional, sau personal, relational, caritativ, etc...) pentru care merita sa mergem ma departe cu fruntea sus si chiar fericiti pentru că efortul nostru are o dedicatie, pentru ca e de parte Celui ce imparte recompensa la sfarsitul luptei.

| milan9 a răspuns:

Esti martor unei nedreptati, un lucru care in general sensibilizează persoana, o face receptiva la tot ce e nedrept sau dramatic in jurul sau.
Compasiunea si speranta pentru ceilalti de dragul asemanarii cu lucrarea lui Dumnezeu - Izvorul Vieţii si a tot binele- este o sursa inepuizabila de echilibru interior happy

Daca relatia nu mai merita efortul si este zadarnica speranta, îţi ramâne totuşi copilul tău, cel de care nu poate nimeni sa te desparta, nici măcar o tentativa de falsificare a lucrurilor propusa de sotia ta...

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Trebuia sa-ti cumperi o casa, sau te asteptai sa stai la mana altora toata viata?
Ce ai facut in anii asta? Ai tinut o garsoniera.
Pleaca, nu cred ca mai ai ce sa faci, gaseste-ti o garsoniera cu chirie.Iar in privinta copilului, fa-i un test de paternitate.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Lol...e un fel de "caz special", dar daca vor mai avea independenta asta pentru inca vreo 20 de ani, femeile sigur vor ingreuna balanta mizeriei sociale in favoarea lor, sau mai bine zis, in defavoarea lor.Nu vreau sa evidentiez faptul ca femeile ar trebui conduse de barbati,dar nu ar trebui sa aiba aceeasi libertate ca a acestora,intrucat sunt relativ incapabile de a face anumite alegeri. Femeile ce mai erau la locul lor, dar acum ma gandesc, cum ar arata viitorul pentru ele... unul nu prea bun, dupa parerea mea.
Succes cu femeile din ziua de azi, o sa ai nevoie.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.

Cred că întrucât cunoşti cel mai bine situaţia, tu eşti cel mai în măsură şi să ei o decizie. Dacă nu se primeşte cu relaţia voastră, concentreză-te la copilul vostru. Propuneţi să fii un tată bun, să-ţi educi şi să-ţi creşti cu iubire copilul. Sunt sigur că asta îţi va aduce satisfacţie.

Vezi acest articol care vorbeşte despre cum pot fi evitate certurile în familie: http://www.jw.org/......elegerile/

Cele bune!

| anonim_4396 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Sigur ca vreau sa fiu un tata bun. Ea imi zice nu e copilul meu. Ce sa mai zic?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate să înerci să stabileşti dacă asta e adevăat sau nu. Dar până atunci nu cred că ceva te-ar putea împiedica să-i dăruieşti dragostea ta. Copilul, care nu e vinovat cu nimic, are nevoie de a fi iubit iar tu ai putea să-i satisfaci această necesitate.

| RaluBaby a răspuns:

Nu pot sa imi imaginez prin ce treci! In situatia ta iti recomand sa iti iei un avocat. El va stii cel mai bine ce drepturi ai, cum sa ti le aperi, ce e de facut. Costa niste banuti, dar merita! Mult succes!