Pai, de ce nu incerci sa vorbesti cu el despre profesori, despre colegii de clasa, poate atunci te va placea, dar daca nu vorbesti cu el, atunci nu are de unde stii ce fel de persoana esti, degeaba te consideri tu frumoasa si draguta, poate el nu te considera nicicum, pentru ca nu te cunoaste, inca, si nu stie cu cine are de-a face.
Buna!
Fii sociabila, prietenoasa, dar in acelasi timp linistita. Baga-te in discutzie dar nu fi intzepata sau sa il intrerupi. Povesteste-i ce ai facut tu mai "incredibil" Fii draguta si in acelasi timp fii tu! Mergi la el si il intrebi ce face... daca a vazut ultimul episod din "iubiri secrete" sau "pariu cu viata" (asta daca se uita), sau sa il intrebi ce tema aveti la nu stiu ce materie... gasesti u ceva. Si el o sa isi dea seama ca il placi si o sa te intrebe ceva de genul "Iti place de mine?" si tu nu trebuie sa zici decat "Da"
Sper ca te-am ajutat Funda?
Multumesc mult, pentru sfaturi acum suntem impreuna si ne iubim, mi-a zis ca de cand m-a vazut ma place si ca ma iubeste enorm de mult, multumesc pentru sfaturi, va iubesc TPU
Spune-i ca ti s-au terminat bateriile la vibrator Mai bine gandeste-te la carte si lasa alergatul dupa maciuci.O sa ai timp si o sa te plictisesti da atata maciuca.Mde hormonii tineretii, fir-ar mama lor
Buna:*.Păii,intreabă si tu pe vreun prieten de-al lui ce părere are despre tine si din astea. apoi fă rost de numărul lui.si trimite-i mesaj sau sună-l!
Sper că ți-am fost de folos!