Doamne, cata dreptate are mama ta!
Ascult-o ca-ti vrea tot binele din lume, lasa lenea si puturosenia ca nu-ti ajuta la nimic, dimpotriva!
Nu te sfatuiesc sa-ti ignori mama, ca esti pana la urma in casa ei si ai obligatia sa o asculti.
Sfaturile de genul asta sunt provenite de la rebeli sau alte putori, nu de la copii care au primit o educatie acasa si au o anumita conduita.
Respecta-ti si iubeste-ti mama, ca-i este greu sa stranga zilnic dupa tine, si asa isi rupe spatele sa te intretina. Pune mana si fa ceva in casa, sau ceva pentru tine, ca acum te faci mare si nu stii de nici unele.
Buna.Daca tu ai o rutina bine stabilita, vezi-ti de treaba. Poate cand vei lua o nota buna, ii vei recastiga increderea mamei tale.Fa-ti fise de tip rezumat cu ideile principale, nu invata textele alea lungi de pe acum deoarece nu te va ajuta prea mult.
Pentru Mustafaonur1997, cusutul nu e tricotat si nici crosetat.Sunt 3 lucruri diferite.
Dacă tu consideri ca te descurci și ești ok, încearcă sa nu mai pui la suflet când se cearta cu tine.O avea și ea problemele ei, sau vrea sa spună ceva și nu stie cum sa se exprime.
Atata timp cât ești un copil cuminte, înveți și îți faci și treburile zilnice încearcă sa nu mai iei în seama ce vorbește pe fundal fără rost.
Daca ai discutat cu ea si nu te crede, ignoro. Si daca se enerveaza si te cearta ca de ce o ignori, ii zici; "Oricum imi ignori argumentele si nu ai incredere in mine, deci de ce sa nu fac si eu la fel, atata timp cat stiu ce am de facut si am totul sub control"?
Are perfectă dreptate mama ta! Ceea ce faci, nu se cheamă învățare, ci că ești tocilară, fricoasă, fără rost! E un examen de bacalaureat, chiar crezi că dacă tocești de acum nu există riscul unui blocaj emoțional la examene?
Are dreptate mama ta! Fă-ți un program, ca la școală, în care maxim 5-6 ore te ocupi de studii, dar faci și activitatea care o dorește mama ta. Și, mama ta, e om, nu slugă, are nevoie de ajutorul tău, cât timp ești majoră. Nu cred că îți pierzi timpul dacă o ajuți pe mama ta. Lasă pretextele cu învățatul și vezi ce mai este de făcut în casă! Nu uita, că timpul trece și peste nici 20 de ani vei fi în situația mamei tale, îți vei aduce aminte cum îi răspundeai și vei regreta!
Eu învăț undeva la 4 sau 5 ore pe zi si după fac curat prin casa. De cele mai multe ori numa vasele trebuie spălate și atât.
Mai impresionat mult când am citit cei a ce faci cu timpul tău liber când am citit fraza cu tricotatul m-a mirat și faptul ca tu inveți de pe acum la bac și te pregătești și într-adevăr inveți în Adevăratul sens al cuvântului spune multe despre tine. Eu cred ca ești un copil de loat exemplu și cu siguranță ești un exemplu de urmat mulți copii își petrec timpul pe tiktok PBG PlayStation Instagram și multe aplicați inutile care nu-i învață nimic. Eu când am citit ce faci tu cu timpul tău liber mai impresionat mult sa ști eu unul mam mirat faptul ca tu ști sa tricotezi înveți și ești un copil foarte cuminte bravo eu te felicit și sper ca părinți tăi sa realizeze faptul ca tu ești un copil cuminte și cu intenți bune și în niciun caz nimic deplasat sau greșit ce faci tu cu timpul tău liber. Bravo Alex îmi pare sincer rău că părinți nu-ți văd potențialul Adevărat și posibiltatea de ceia de ce poți fi în stare eu cred ca vei ajunge bine să ști.