| Diane a întrebat:

De foarte mult timp parintii mei se cearta iar eu pur si simplu o iau razna cand ii aud. Stiu ca nu e treaba mea sa ma bag, dar am incercat sa vorbesc cu ei si nimic, nu vor sa ma asculte. Vreau eu sa ii ajut cumva insa nu stiu cum. Va rog sa ma ajutati ca sunt intr-o situatie prea disperata.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare tare rau ca se cearta dar, daca nu vor sa te asculte asta e dar mai tarziu vor realiza ca ai si tu un cuvant de spus asteapta si tu un moment de liniste si incearca sa le spui ce te supara, dar nu atunci cand ii vezi certandu-se... Oricum cauta si vezi de scoala, se vor calma ei intr-un fel sau altul... apeleaza la unul din bunicii tai care au mai multa trecere la ei. Succes

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, eu zi ksa incerci cumva sa le explici ca te afecteaza comportamenul lor, ei ar trebui sa inteleaga asta, nu e deloc bine pentru psihicul tau, si mi se pare normal sa incerci sa discuti serios cu ei pentru ca nu se poate continua in aceste conditii mereu...

| Linda a răspuns:

Lasa-i, vezi-ti de viata ta. Daca te intreaba ceva, spune-le, daca nu doar roaga-te pentru ei.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Si la mine e aceeasi situatie sad... da sincer m-am obisnuit si chiar nu mai imi pasa de chestia asta numa mi se rupe sufletu cand o vad pe sora'mea de 9 ani care nu trece foarte usor peste chestiilea astea...lasa'i in pace...is problemele lor sa si le rezolve...noi n'avem nicio vina ca ei se cearta din orice...vezi de viata ta, iesi cu prietenii si distreaza'tewinking

| Cryssy a răspuns:

Off... Te inteleg. Chiar te inteleg perfect. Incearca sa nu pui la suflet. Incearca sa nu ii bagi in seama, sa nu te afecteze certurile lor. Ai grija de tine. kiss

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie pana cand am plecat de acasa, 2 luni vara asta. Nu am facut chiar bine ca am fugit, nu iti recomand sa alegi calea asta daca te-o bate vreodata gandul. Stai acasa, gaseste-ti ocupatie, iesi in oras, canta, citeste la biblioteca... N-ai ce face. S-or hotari ei odata si odata sa o ia pe-o cale.

| inna a răspuns:

Tu nu ai cum sa-i faci sa inteleaga ca nu trebuie sa se comporte asa.Probabil ca intre ei a intervenit ceva, anumite probleme pe care tu nu le stii si chiar daca ei ti le-ar explica tu nu le-ai intelege... Din pacate cand constatam ca relatia dintre parintii nostri nu mai merge ca alta data, noi copii nu ii putem intelege, incercam sa discutam cu ei si avem impresia ca ne chinuim in zadar, ca ei nu ne dau atentie.

Asteapta o vreme sa vezi cum vor mai evolua lucrurile, poate se vor impaca orice cuplu mai trece si prin astfel de probleme...Fii alaturi si incearca sa-i intelegi...in anumite cazuri unor cupluri le trebuie ajutor dar ei nu recunosc asta. Poate un consilier sau un psiholog i-ar ajuta.

| girlxx21 a răspuns:

Stiu prin ce treci, am trecut si eu multa vreme prin asta de-mi venea sa ma omor...ieseam din casa si plecam cateva ore sa ma linistesc eu mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu de ce te privesc pe tine? inchide-te la tine in camera, iesi, citeste, fa-ti prieteni, ca ei se vor certa pana la adanci batranete, nu rezolvi tu in cativa ani ce n-au rezolvat ei de-o viata! Stai cumintica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un frate care tot se certa cu sotia la cutite. Cea ce nu stia nimeni dar intimplator stiam eu era ca el o cam "ardea de aiurea"cu o fufa dar mi-am vazut de treaba. S-a dus saracu la tata ca o adevarata "victima"si se plingea ca el nu mai poate trai cu sotia ca nu stiu ce si mai incolo... Iata raspunsul unui om batrin;-In momentul in care pentru un om incepe "ceva"trebuie sa se termine altceva si cum nu ea a venit prima data cu treburi de astea e foarte usor de inteles. Dispari din fata mea si sa-ti fie rusine.La tine nu stiu daca e la fel dar incearca sa intelegi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Harciog, poate ca motivele sunt mai complexe, ea nu cred ca are varsta la care sa poata intelege toate aceste motive, mai sunt, betia, impotenta, problemele financiare, cea mentionata de tine (trisarea in cuplu ), dar indiferent care este motivul, nu ea poate rezolva acest ceva, asa ca trebuie sa se muleze pe acest simulacru de familie, pana la un moment dat, ori ori, in toate familiile se intampla cate ceva, nu trebuie sa te afecteze Diane, asta este clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Allinna imi vorbesti de impotenta cind au un copil mare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@harciog, copilul mare a fost facut cand ei erau tineri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este si la mine-n familie, iar cand am incercat sa intervin m-am ales cu o palma./a fost dureroshee hee tu nu ai ce sa le faci