Cheama protectia muncii sa vada filmarile inregistrate din trecut pana in prezent si daca ai rani arata-le, o sa-i inchida afacerea si taranii dati afara.
Ia-ti un dispozitiv de inregistrat video. http://camere-ascunse.ro/......y2062.html
Apoi, fa-le reclamatie la politie.
Faci plîngere la politie sa vină ei sa ancheteze personalul de acolo care este sub orice critică.
Buna Gabrielg29,
Inteleg situatia ta.
Auzi lucruri pe care altii nu le aud?
Vezi lucruri pe care altii nu le vad?
Buna!
Asta nu e deloc normal. Eu cred ca ar trebui sa pleci de acolo cât mai repede si sa vorbești cu părinții tai sa vorbească cu poliția sau ceva! Asta nu este deloc deloc normal! Nu au dreptul sa iti atingă mici macar un fir de par indiferent de vârsta pe care o ai! Dacă vezi ca părinții tai nu te ajuta cu nimic ai putea tu sa anunți autoritățile pentru niște măsuri adecvate situației. Nu mai sta! Rezolva aceasta mare problema! Dacă nu o sa faci nimic in privința asta, oamenii aia o sa se comporte asa in continuare si tot dacă tu vei pleca de acolo, o sa urmeze o alta persoana care v-a suporta același barjocore ca si tine... Presupun ca nu vrei acest lucru. Oamenii aia nu merita sa aibă locul ala de munca... Imi e scârbă de astfel de oameni. Amenzi sau chiar închisoare pentru acest hal de oameni dacă le mai pot spune asa.
Ai grija de tine si sper ca vei lua decizia cea mai buna! Numai bine iti doresc.