Oamenii se schimba foarte mult, stai linistit. Unii in rau, altii in bine. Fiind, ca si tine, trecut prin bancile scolii, eu consider liceul acea perioada de tranzitie. Am avut si eu colegi care in clasele a 9-a, a 10-a si chiar si a 11-a erau insuportabili, iar incepand din a 12-a mi-au devenit cei mai buni prieteni. Vorbesc si ies cu ei chiar si in prezent, la un an distanta de la absolvire. Bag mana in foc ca acel tigan care te teroriza in liceu n-o sa-ti mai faca absolut nimic, ba chiar sa stii ca exista o posibilitate sa va imprieteniti. Pe langa asta, chiar daca ar fi ramas acelasi om pe care il stiai tu, fiind angajati amandoi intr-un restaurant, nu cred ca-si va permite sa se lege de tine.
Nu dispera! Nu stiu de cand ai terminat liceul, dar omul se mai schimba. Daca intampini probleme cu el, discuti cu persoane care pot lua masuri (cel care te-a angajat, tatal tau sau unchiul tau). Cand un om risca sa ramana fara servici, sa vezi ce repede se potoleste! I se va spune cu vorba buna sa nu te tachineze si, daca nu se poate abtine, angajatorul ii va face vant sau rudele tale vor gasi un mod prin care sa-l faca sa inteleaga ca trebuie sa te lase in pace. Fii baiat muncitor si cuminte, si nimic rau nu ti se poate intampla.
Invata sa-ti invingi teama aceasta, care clar te-a marcat, si daca iti mai face/spune ceva, pune mana pe o tava si serveste`l pana se linisteste, altfel nu se va linisti niciodata.Fa asta pentru sanatatea ta psihica pana nu este prea tarziu.
In prima faza comportate normal, ca si cand nici nu iti aduci aminte de ce s-a intamplat in liceu.
Daca are vreo atitudine similara cu aceea din trecut, vorbeste si cu unchiul tau, familia, nu te lasa dominat, ca va profita de acest aspect(tipic golanilor infecti si tiganilor).
Daca nu ai niciun rezultat scrie-mi aici sau in privat, si promit sa te ajut indiferent de orasul in care te afli sa te ajut, orice cioara isi are nasul pana la urma.
anonim_4396 întreabă: