| cristi a întrebat:

De la cine ati primit si ati acceptat cele mai utile sfaturi in viata?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Mama si tata-tot timpul cand am actionat impotriva cuvantului lor, mi-am dat seama cat de mult am pierdut si cata dreptate au.Acum,mai primesc sfaturi de calitate de la prietenii adevarati(Eileen-care ma mustra cu dragoste cand o mai iau pe aratura si imi demonstreaza cat de mult ii pasa, Dani-niciodata nu ma cearta dar imi da sfaturi utile si ma incurajeaza; Cristi-cand am nevoie de o parere sincera, intotdeauna apelez la el, Biblia-este un indrumator bun, invataturile ei imi hranesc sufletul, ma mustra, ma incurajeaza, ma atentioneaza!; etc)

18 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De la mama mea.

lolita
| lolita a răspuns:

De la mama, dor in ea am incredere

| cribus a răspuns:

De la bunica mea...

| joy a răspuns:

Mama, tot timpul ma sfatuieste cu intelepciune.

| cotzobel a răspuns:

De la cei din familia mea si de la pers iubitawinking

| gabrielutzu a răspuns:

Din Biblie, De la parinti, bunici, si in general de la toti cei ce mi-au dat sfaturi folositoare, chiar si de la cei care nu m-au placut sau nu ma plac daca imi dau sfaturi folositoare.

| Zoombe3 a răspuns:

Cele mai utile sfaturi, pe care le-am si urmat au fost primite de la mama; este cea mai buna prietena a mea.

| nicoleta_5825 a răspuns:

De la persoane care merita cu adevarat, care cunosc diverse situatii.

| rosepassion a răspuns:

De obicei de la parinti.....doar de cateva ori de la alte persoane din jurul meuwinking

| astrolutza a răspuns:

De la profu meu de geogra din liceu

| nicolbutnaru a răspuns:

De la una dintre surorile mele. Dat fiind insa ca suntem la o distanta considerabila pot spune ca mi-a fost mai mult confesor decat sfatuitor, in general m-am ghidat dupa propriile experiente, am facut ce am simtit si ce am crezut ca e de bun simt in viata, am gresit, am recunoscut, am luat-o de la capat, am evitat starile conflictuale si am considerat ca totul poate fi rezolvat prin comunicare, prin responsabilitate si mai ales prin fler. Am facut alegeri luandu-ma dupa acel al saselea simt feminin, dar n-am fost rapace si am acceptat noul ca pe ceva normal in viata, n-am exagerat dar nici nu am lasat polite neplatite.

| dyenutzadyana a răspuns:

Eu cu mama mea nu am o rel f deschisa... dar nu pot sa zic ca nu mi-a dat sfaturi bune si utile... oricum consider cafam te poate ajuta cel mai mult, apoi pers iubita...si unii prieteni.insa in prieteni nu prea poti avea mare incredere. s
stii?!
e o vorba:fereste-ma doamne d prieteni ca de dusmani ma feresc eu...hee hee
exista doua cat de prieteni:falsi si adevarati...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Practice, de la parinti.morale, de la parinti, bunici si din biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mama si de la cumnata mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mama, chiar daca nu i-am dat dreptate sau nu am ascultat-o pe moment pana la urma sfaturile ei erau cele mai utile. "Mama" de obicei e o femeie care are in spate o experienta de viata si vrea ce-i mai bun pentru tine si iti va spune mereu adevarul si se va implica cu adevarat in problemele/situatiile in care te regasesti si iti va da cel mai bun sfat. Cel putin asa se intampla in cazul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la prietena mea pe care o cunosc de la gradinita, iar acum suntem colege si la scoala...suntem prietene de mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi spun ca prieteni adevaratzi te pot ajuta... daca ai, e foarte bine. te pot ajta. cel mai bun sfat il poti lua mereu, d la prs. care t iubeste cel mai mult!

| nelutu69 a răspuns:

Cele mai utile sfaturi in viata le primesti de la parinti, bunici si de la preoti, parintii isi doresc cel mai mult ca copilul lor sa ajunga bine

Întrebări similare