| NoName2934 a întrebat:

De la o vreme simt sa nu e bine ceva in relatia mea. Sunt impreuna cu iubitul meu de jumatate de an,de la o vreme nu il mai vad asa interesat,prin mesaje nu mai are nici un chef de vorbit, nu comunica cu mine si e foarte sec. El mi-a spus acum ceva timp ca s-a saturat ca el trebuie sa astepte sa fac eu ceva in relatia asta etc. Facem amandoi cate ceva dar el nu isi da seama pur si simplu, nu isi da seama cat de mult il iubesc.Sunt plecata de o saptamana in vacanta cu parintii,nu ma crede cand ii zic ca mi e dor de el sau cand ii zic ca il iubesc. Ma simt cumva manipulata de el ca mereu cumva eu ies de vina in toate, observ ca si a pierdut interesul dar nu recunoaste asta si totusi nu vrea sa se desparta de mine ca nu ii convin atatea, am incercat sa vorbesc cu el, sa ii zic ca putem face cumva sa fie totul bine dar nu ma crede. HELP

5 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Relația voastră nu este buna, el nu o vede ca o relație serioasa și de aceea nu puteți continua asa! Poate asa face el de obicei

| Yaesmin a răspuns:

Te înșeală!

| Valentinaldoilea a răspuns:

El si-a gasit pe alta. Pana nu e sigur de ea, inca nu se desparte de tine. Nu inteleg cum poti sa iubesti un astfel de om. Lasa-l pana nu e prea tarziu.

| Cavaler001 a răspuns:

Vorbește cu el concret.
Poate e mai bine să luați o pauza și îți vei da seama daca merita sau nu să continui cu el

| Elisa987 a răspuns:

Despartete de el din ce ai spus nu merita sa lupţi pentru asemenea om acum faci cum consideri