Nu il lua in seama.
Vorbeste cu el doar strictul necesar. Poate sa obisnuit sa fie razgaiatul familiei si atunci te vede ca pe o amenintare sau este gelos.Nu iti strica tu viitorul pentru el ca e razgaiat.
Il ignori iar daca tot te supara spune-i ca in curand il vei spune parintilor daca nu inceteaza
Mai bine incerci sa il suporti cateva luni. Daca vorbesti cu parintii lui, s-ar putea sa se supere si sa spuna ca "Uita-te la asta, l-am primit la noi si mai are si pretentii". Acum eu nu ii cunosc, dar din ce ai spus, as incerca sa il suport. Apropo, cati ani are? Daca e mai mic, s-ar putea sa il poti mitui cu ciocolata.
Are 17 ani si e mai mare cam cu 3 ani decat mine.
Lasa sfaturile,, nefondate" despre al ingnora etc...cautati un prieten (1-2-3) prin sat/oras si daca matusa ta te lasa sa i inviti pe la tine adui pe capul lui, inceraca sa il excluzi din activitatile tale si vezi cum se va comporta
El tot timpul comenteaza cand vin acasa cu prieteni si colegi de la scoala sau cu prietena mea si uneori face asta chiar fata de ei special ca sa il auda si sa ma faca pe mine sa ma simt prost. Chiar daca nu se intampla foarte des sa invit pe cineva, in primul rand pentru ca nu e acasa la mine si in al doilea rand pentru ca nu am avut timp sa imi fac foarte multi prieteni aici.
Dar parintii tai unde sunt? Dupa parerea mea ar trebui sa vorbesti intai cu ei despre asta ca sa procedeze cum cred ca e mai bine.
Tatal meu a murit si mama a plecat de aproape un an in strainatate pentru ca lucreaza acolo la un spital, dar pe mine nu ma poate lua pana nu se stabileste mai bine acolo plus ca a spus ca ar fi mai bine sa termin aici 8 clase si sa invat mai bine limba de acolo mai intai ca sa ma descurc la scoala mai departe.