Cand cei doi sunt actori, cand fiecare face din suflet ceva oricat de mic, pentru celalalt! Cand iubesti, cand respecti, cand ajuti, cand incurajezi, cand te bucuri de realizarea celuilalt, cand ...cand!
Trebuie sa privesti atat tu, cat si partenerul, cu multa maturitate ceea ce vi se intampla. O relatie nici nu trebuie sa fie o joaca. Ea implica respect reciproc, iubire impartasita si planuri pentru viitor. Si lupta pentru a le indeplini. Si un suc, un sarut sau o imbratisare, daca se repeta destul de des, implica o anumita responsabilitate din partea celor doi. Inseamna atractie, placere, nu bataie de joc. Nu are sens sa te joci cu asa ceva. Ar insemna sa te joci cu celalalt suflet. Cand vei simti ca ceea ce am scris este just, te poti considera implicata in ceva serios.
Relatia serioasa implica multa comunicare, incredere in partener, respect reciproc, sinceritate, fidelitate. Pot spune ca am o asemenea relatie, 35 de ani de casnicie si 5 copii cred ca spun totul.
Pentru mine o relatie serioasa inseamna ca ambi sa se iubeasca, sa fie de ceva luni impreuna sa ii cunoasca pe parinti tai, sa petreaca majoritatea timpului liber impreuna, sa te stie majoritatea prietenilor lui... parerea mnea este asta
Pai sa incepem prin a spune asa! cu cat stai mai mult timp cu jumatatea ta, si va cunoasteti mai bine(in toate sensurile)si aveti aceleasi ganduri dorinte etc deja nu se mai poate chema doar o simpla prietenie.intervin mai multe sentimente care nu le simti pentru o persoana care iesi de 2 ori in club si la un suc! iar o rel ser se construieste in timp cu rabdare incredere si doar daca ambii isi doresc asta! daca u ii esti fidela nu se poate numi rel serioasa daca sentimentul nu e impartasit!
Atunci cand cei doi se mint ca se iubesc, si se inseala cu prima ocazie sau cu fostul/fosta.astea sunt cele mai serioase relatii in ziua de azi.sau chiar se iubesc dar tot se inseala ca vecina da mai bine din fund decat iubita, sau prietenul iubitului o are mai mare.tot relatie serioasa si asta.crysa.o relatie serioasa este a mea de 20 de ani, cu 3 copii, casatoriti cu acte, si nu am inselat niciodata.eu.ea...nu stiu si nici nu ma intereseaza. sper sa nu.si dupa 20 de ani sper sa trec oarece cu vederea. o incercare sau ceva intamplat acu vreo15 ani.sau simpla curiozitate. dar implicarea sufleteasca nu.asta as numi o relatie 90% serioasa.
O relatie serioasa pentru mine este ceva care vine liber din toate punctele de vedere neexistind limite morale sau incorsetari de reguli, neimpunind astfel nimic. O relatie care implica sentimente de aceeasi intensitate pentru amindoi partenerii.Deci nu ar trebui facut nimic ca sa vina dar nici pentru a o indeparta.Natural.
O relatie serioasa o ai la o varsta serioasa; nu la 15-17 ani, cand esti cu capul in nori si orice floare ti se pare iubire.
Inaintand in varsta vei descoperi sentimente mult mai profunde decat iubirea copilareasca. Vei intalni trairi mult mai puternice decat in simplu sarut(nu fac referire la sex), aici intervine atractia, caracterul unei persoane si intelegerea. Intr-o relatie serioasa trebuie sa ne asumam responsabilitati, sa riscam in iubire ca sa castigam acea fericire.
Nu exista o varsta anume cand poti avea o relatie serioasa, depinde de fiecare dintre noi cum percepe aceasta legatura intre 2 persoane, relatie serioasa.
Bineinteles ca nu o putem numi relatie serioasa o idila inceputa de 3 zile. Eu una cred ca in primul rand o relatie serioasa presupune sentimente, fidelitate, incredere, rabdare, seriozitate. O relatie serioasa isi pune bazele in timp si se dezvolta pe parcurs, cand intervine acel sentiment de nu poti trai fara cel/cea de langa tine.