Sa ii spui in fiecare zi ce mult o iubesti, sa incerci sa o ajuti cand poti si ai timp la treburile casnice, gandeste-te ca de multe ori este obosita chiar daca nu recunoaste si sufera in tacere, ofera-i cate o floare fie ea cat de micuta, poate fi si una salbatica, gestul conteaza, doar fiica ei i-a ofertit-o! Daca vei invata bine, vei respecta pe cei din jur ea va fi mandra dde tine, va putea tine fruntea sus! Succes!
Se intampla uneori sa ne certam cu persoanele dragi. Aceste certuri exprima de cele mai multe ori frustrare pentru ca am vrea sa fie altfel, sa fie o relatie mai buna. Incearca sa ii spui ca nu vrei sa va mai certati si sa ii arati ca tii mult la ea. Ai putea sa te duci fara motiv la ea sa o strangi in brate, sa ii spui ca o iubesti si ca nu vrei sa va mai certati. Depinde acum si de caracterul mamei tale.
Pai s-o asculti, s-o respecti, sa faci mereu ceea ce spune atunci cand te sfatuieste, cand vorbeste cu tine, chiar si cand te cearta. Sa inveti la scoala foarte bine, pentru a fi mandra de tine.
E de ajuns, deocamdata, trust me.
Sa-i demonstrezi ca o iubesti, sa o asculti.Acum cat mai ai timp.Mai tarziu poate vei pleca tu.Sau poate ea.Si atunci va fi prea tarziu
Buna Criss
In primul rand incearca sa nu o mai superiFa tot ce poti sa eviti certurile si sa gasesti mereu o cale prin care sa nu mai existe certur intre voi
Invata bine la scoalaPoate tu nu realizezi dar parintii sunt atat de mandri cand copii lor invata bine, cand stiu ca vor avea un viitor bun
Ajuto la diferite treburi prin casa
Petrece cat mai mult timp cu ea
Mama trebuie sa iti fie cea mai buna prietena Sa nu ai secrete fata de ea si sa va intelegeti bine
Succes!
Oricum cred ca se mandreste cu tine dar incearca pe viitor"sa nu va mai certati". Atunci cand mama e nervoasa si-ti spune ceva nu mai riposta ci pleaca capul in pamant si taci chiar daca nu esti de acord cu ea.Ai sa vezi ca pana la urma n-o sa mai existe certuri intre voi ci numai discutii amicale.
Ea e mandra de tine oricum, nu trebuie sa faci ceva anume. si daca asa gandesti tu mereu.ca intr-o zi nu va mai fi.ca nu stiu ce se va termina... nu e bine. traieste clipa! altfel nu vei avea amintiri placute si cand un anumit lucru va lua sfarsit iti va parea rau pentru asta.
Nu te mai simti asa rau, orice adolescent se cearta cu mama lui. Mi se intampla si mie. eu sunt o fire destul de bataioasa, tip, vorbesc foarte urat cu ea. Dar e mama, nah, ma cunoaste si niciodata n-a dat in mine, stie cum sunt. Si dupa ce imi trec nervii mereu ii cer iertare Incearca sa o ajuti si tu cu ce poti, sa ii arati ca iti pasa de ea, ca o iubesti si ca vrei sa o ajuti sa ii fie si ei mai usor. Nu e usor sa ai grija de o casa, de copii si mai ales sa mai ar si un serviciu stresant.
Crede-ma la fel fac si eu Incearca sa-ti amintesti ce ai scris aici cand te certi cu ea si sa nu-i mai spui nimic urat! spune-i doar ca nu vrei sa va certati si ca iti pare f rau daca ai facut-o sa sufere. ai putea sa-i mai spui sa-si aminteasca ca si ea a fost odata la varsta la care esti tu acum si sa inteleaga ca e o varsta dificila, ne ranim parinti fara sa vrem...va intelege. a si nu uita sa-i mai spui ca o iubesti mult
Mereu o sa existe certuri in parinti si copii. Ei ne vor binele si noi intelegem mai greu asta. Exista insa situatii in care avem si noi dreptate.Eu zic sa incerci sa te apropii mai mult de ea, sa vorbiti pentru ca astfel nu o sa va mai certati atat.
Crissule.am baieti mari 18-20 de ani.si ne intelegem bine. ne respectam.nu am permis niciodata sa se ridice vocea in casa, sau sa se vorbeasca urat. e mama ta.gasiti o cale de comunicare. dar ce vreau sa te intreb? ce are parintele cu tine, de a raspuns in halul ala? nu prea il agreez pe tip si cred ca a raspuns prosteste.
Spune-i mereu ca o iubesti, fa tot ce iti spune ea, respento, nu tipa la ea, nu o supara, invata foarte bine la scoala...
E un pacat foarte mare si grav sa tipi la parinti, mai ales la mama.Incearca sa nu mai tipi la ea, iar daca esti nervoasa, intii asteapta sa iti treaca si pe urma vorbeste cu ea.Si mie imi vine uneleori sa tip la ea, dar de cind stiu ca e pacat si ca e un pacat asa grav, incerc sa nu mai tip chiar daca ma scoate din sarite(ca sa spun asa).`