| AiEnmaa a întrebat:

De o bucata de vreme ma cert cu soramea mai mica ea are acum 6 ani si eu am 12 si nu-mi place ca ma cert dar ea vrea la desene cu printese si unicorni si eu vreau actiune si rostogoliri laughing Nuj ce sa fac sa fiu mai calma si am uitat cand sunt singura cu ea si am grija nu am voie decat la un singur televizor cand sunt parinti mai merge... Ce sa fac sa fiu mai calma si sa ne intelegem mai bine? Cum sa fac sa impac si capra si varza?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Faceti un program referitor la tv, cand sunt desenele cei plac ei o lasi sa le vada si invers

| Scherimuvi a răspuns:

Poi tu nu ai pc uita-te la filme cat iti pofteste inima pe acest blog vezi da clik pe albastru si du-te la filmul preferat si jos vezi ca mai sunt sageti desfale si vezi ca mai sunt multe filme
http://www.filme-top10.blogspot.com/

| simona223 a răspuns:

Faceti cu randul...o ora ea una tuhappy

| 000Diddy000 a răspuns:

Incearca sa propuui un timp anume de exemplu un sfert de ora va uitati la ce vrei tu, un sfert de ora la ce vrea ea si asa mai departe si daca nu suporti sa te uiti la desenele ei cu printese si unicorni in timpul ala fa si u altceva uita-te [e tel etc

| xr3Belx a răspuns:

Doamne fereste, au ajunsi astia sa puna pe TPU si ce fac ei la bie. Intr-o zi o sa puna si ce credem despre Chilotii lui Catalin Botezatu.