Daca nu arati bine poti fi si sfanta! In ziua de azi nu mai impresionezi cu blandetea, cumintenia, esti luata chiar de proasta! Oamenii rai si ipocriti in schimb sunt vazuti mai bine din pacate fiindca cine se aseamana se aduna!
Rautatea si falsitatea predomina peste tot, te ai nascut in era gresita! E bine sa fi bun dar, doar cu cine merita, cu cine iti dovedeste prin fapte ca merita sa te comporti adecvat. Cumintenia nu e o virtute chiar un defect intr-o legiune de serpi.
Persoanele bune mereu vor fi batjocorite si luate in deradere, cam asa functioneaza lucrurile.
Toti se dau prieteni, cand se vad rad si zambesc impreuna si in lipsa celuilalt se barfesc si denigreaza intre ei la infinit. Traim intr-o lume de ipocriti si perversi, salbatici, cocalari, tomberoane, iar tu trebuie sa inveti sa nu ai asteptari de la nimeni, ca asteptarile duc la deceptii majore, trebuie sa te bazezi mereu pe tine insuti, nimeni nu iti vrea binele, daca te vede vulnerabila te face praf societatea. Nu toti sunt asa dar foarte greu vei intalni un om valoros, un om de calitate si serios, fidel.
Daca nu arati bine iti recomand sa te apuci de sala, sau sa faci jogging. Din pacate se pune foarte mult pret pe aspectul fizic si nu pe caracter si sufletul omului.
Ce sa se apuce de sala, ca daca figura nu atrage, asa ramane, e doar o parere. Ca aia nu pentru corp o resping, corp pe care poate nici nu l-au vazut, ci figura.
Aia cu rautatea nu are nici o relevanta, ca asa era lumea de sute de ani, perversa, barfitoare si altele, si mureau barbatii dupa fetele misto.
Nu are nici o importanta ca vulnerabila sau ne, arati bine, te vor multi barbati chiar daca sa zici ca apoi nu vor ceva serios, dar la inceput te vor, nu zice "nu ma interesezi".
Asa suntem proiectati, sa punem accent pe fizic, asa a fost de cand e lumea, tu crezi ca se bateau regii pentru femei ca erau cu caracter? Fi serios. Dar ai zis bine, din pacate este asa, ca nu e bine.
Sau milionarii dau merzane la gagici ca-s destepte si cu suflet? Din contra, multe sunt f rele, si proaste.
Ar trebui ca atractia sa vina pe suflet si caracter cum zici, ca alea raman pana mori, fizicu se duce repede, dupa 45 ani pana la 85 adios fizic!
Nu e de la figura nu mai trage concluzii pripite man, este foarte timida, nu cred ca se pune problema la figura ei ci la personalitate, aici este cauza, nu figura.
Sa isi pune o poza cu ea daca nu are nici o problema sa vedem, eu mi-am pus poze cu mine, Ray am vazut caisi pune mereu poze cu el asa ca poate isi pune si ea macar pentru 2-3 zile sa vedem daca kg in + este cauza respingerii sau ca are probleme de comunicare
Nu trag concluzii pripite, inseamna ca nu esti barbat. 98 % din barbati sunt f vizuali, li se ridica nivelu cand vad un picior frumos, un san misto, un corp, o figura draguta.
Pai barbatu de cum vede pe una zice "offff ce i-as face...", nu stie ce atitudine si ce personalitate are.
Si asta ti-o va zice orice barbat mai in varsta, o sa-ti zica ca asa e barbatul facut din toate timpurile, ca si eu pe la 20 ani tot de la ei am aflat.
Si daca zice de dinainte vai ce i-ar face, cum sa-i zica "nu ma interesezi"?!
Pai daca apuca sa discute cu ea si aia sa vrea, o rupe nene.
Bine, sa nu sara la bataie, sa nu fie din aia isterica, ca aia e altceva, dar nu cred ca atunci cand discuta cu barbati, se comporta asa.
Dar daca are mari probleme de comportament, ai dreptate tu, nu conteaza cum arata, zice al "aaaa decat cu asta mai bine lipsa". Dar daca e linistita si vb normal, nu o iarta nici unu.
Insa nu cred ca ea e asa adica ca are isterii sau altele.
Da, si eu sunt de parere sa puna o poza cum zici, sa vedem cum arata, dar nu o sa o puna precis.
Ray a pus-o ca doar nu-l mananca nimeni, ai pus poze cu tine? Unde?
Ma gandeam si eu sa pun la o adica.
Da am pus si eu poze cu mine aici, dar sunt multi bolnavi si razbunatori, ranchiosi care cine stie ce poate face cu poza aia
sunt chiar foarte barbat dar unu depresiv pai si pentru mine e primordial aspectul fizic, eu nu as putea sa ies pe strada cu una naspa, mai bine solo decat sa stau cu ciungi
Pai vezi? Asa orice barbat, daca aia arata atractiva la figura in primul rand, ca la corp arata mediu cam toate, nu scapa, orice personalitate are. Vorba aia, daca gardu are o gaura si pe aia o f barbatu, cum era o vorba la cei in varsta.
Da, cine stie ce pot face cu poza aia, ai dreptate. Insa n-au facut nimic, nici tie nici lui ray.
Nici eu nu as putea sta cu una care nu ma atrage deloc, nu cont ce personalitate buna are, ce caracter, ce inteligenta.
Asa ca amic da, sigur ca nu e problema.
Si asta e valabil nu doar la neatractive, ci si la cele misto care nu-s genu meu, la care figura nu ma atrage deloc.
Pai asa am refuzat 4-5, ca nu mi-au placut fizic.
Prima avea 16 ani care vroia, si eu 21, desi prietenu meu zicea ca arata bine, mie nu imi placea.
Aia e, astia suntem oricat ar nega cineva.
Verifica in real sa vezi, dar si tu zici ca esti asa.
Zic unu ca vb eu aiurea, pai daca asta e realitatea, ce sa fac? Cum iesi afara, frumuseii si frumuselele au intaietate, sunt doriti, placuti, simpatizati de eventuali parteneri de sex opus.
Nu cont ca baiatu e arogant si nesimtit si uneori cam tembel.
Nu cont ca fata e aroganta si matura cu baietii pe jos.
Am avut si aici un caz, un baiat se mira ca una nu il baga in seama ca iubit ci doar ca amic, dar s-a dus cu un coleg de al lui care era mai prost la caracter, si se mira, pentru ca el era mai cuminte si mai okey ca ala!
I-am spus ca arata bine ala, si a recunoscut ca asa e.
Eu sunt blestemat, numai grasutele vad ca trag la mine
sa ii pui o punga in cap in timp ce bagi sobolani merge odata daca arata bine, ii spui ca asta e fantezia ta da si pentru mine conteaza extrem de mult asprctul nu are tost sa fiu ipocrit desi si eu am multe kg in plus si trebuie sa dau jos dar nu pot ca mananc pe fond nervos
Nu esti blestemat deloc, e normal ce se intampla, nu arati de nasul celor mai misto, ai nota mai mica si te plac alea care si ele la randul lor nu au acces la cineva mai aratos. Ca si alea tot la aratosi viseaza.
Inteleg ca nu dai jos, ca am si eu crize de mancat de ajunsesem la 90 kile la 1, 7 m, dar nu era pe sistem nervoc, aveam o foame si pofta idioata de mancare ori de la depresie, ori de la tratament.
Dar un trat accidental ca efect secundar mi-a taiat asta si am ajuns la 62 kg slava domnului.
Insa conteaza mai mult figura daca emite masculinitate, stiu pe unu gras care avea o gagica slaba si misto.
Ca eu si daca am 62 sau 90, e tot una, si cand m-am dus la sala tot una era, deci cand aveam corpu lucrat (dar ce-i drept mi se propusese sa fac videochat), nu am figura prea masculina.
M-au placut 4-5 in viata, dar alea nu mi-au placut mie la fizic si le-am refuzat.
Multi barbati sunt la inceput de drum ei cauta senzationalul daca tie nu iti plac manelele acesta fiind gradul lor de capacitate intelectuala maximă.
Iar tu poate asculti rock nu faci dezacorduri gramaticale...
Arunci ei isi spun in capul lor :" ( las-o pe asta ea e proastă nu știe manele )"
Pt că ei asta caută femei aidoma celor care apar în videoclipurile idolilor lor maneliști!
Este doarre greu sa gasesri o persoana modestă credincioasă sufletista cu respect bun-simț denitate caracter cinste noblețe si de foarte mare incredere
Care sa caute o relatie adevărată bazată pe cele mai pure șincere sentimente de dragoste jertfire dăruire bubătate ferplay...
Sentimentece in lunea de azi parcă ar di de modă veche si ar trebui blamate in epoga Lgbt
In care se promoveaza degradarea de oeice fel dusă la rang de artă și de ideal.
Daca tu ai mai ous mâma si pe o carte gen OSHO... Sau chiar Biblia atunci panseluțele acestea de oraș. Întreținute de tăticul care încă mai dorm cu mămica în pat.
Ei în puțintenia lor mintală or să fie speriați de faptul că ar fi posibil să se vadă prostia și incultura lor.
Așa că ei preferă să ia dorobanțiste ciori cărora le cad genele kilometrice în gură cu unghii de re întrebi oare astea cum s-or șterge la spate?
E geeu dar nu este imposibil.
Acum depinde si de ce asteptări finaciare ai si tu pentru ca nu in totdeauna un asemenea om normal are și bani sau mașinile copiilor hoților spărgătorilor criminalilor care su speriat vestul
Pt că ei nu trag cu cardul miliardul
Ei nu duc femei la produs
Ei muncesc invață cumoără cârți și scule exhipamente plătesc peodesori pentru a acumula cunoștințe și abilități
Iar pentru ei a excela este cea mai mare bucurie a vieții lor
Poate că eu dau și ultimul ban pe un oșciloscop sau un moicroscop în timp ce poate că ei se lăfăie pe la discoteci.
Eu nici nu știu să dansez sunt timid... Și de multe ori mult prea normal prea cinsti iar asta nu atrage nu mai ifer opulență mi-am învățat lecția nu mai mă dau ce nu pot să fiu și nu mai fac iluzii deșarte.
Dacă vrei oameni normali sunt există doar că ar trebui să deschizi ochii la cel cu geanta de scule în mână ne bărbierit cu mâinile și pantalonii murdari de vasilină.
Acela este un om cu bătături în palmă și pe creier pentru a excela pentru a da din el tot ceea ce poate fi mai bun
"ar trebui să deschizi ochii la cel cu geanta de scule în mână ne bărbierit cu mâinile și pantalonii murdari de vasilină.
Acela este un om cu bătături în palmă și pe creier pentru a excela pentru a da din el tot ceea ce poate fi mai bun"
Adică, la tine?! Așadar, esti disponibil? : ))
Omul sufera de schizofrenie, nu-i pe treaba lui, toti nebunii s-au adunat pe site-ul asta.
E! Mai fac si eu campanie electorală din când în când
Era o data ca nicioada niste oameni intr o pestera, era intuneric mereu si puteau vedeau doar ziua dar nu mult, intr o zi a fost un cutremur, totul s-a pabusit dar puteau iesi in sf afara, cei mai multi au intrat mai adanc in intuneric doar uni au iest afara, vezi tu omul cauta ceea ce crede el ca e realitatea
Aspectul fizic, mentalitatea care poate le indica ca ai avea probleme de instabilitate mentala/emotionala etc. Poate ei sunt donici de aventuri si atat iar tu nu le dai semnale ca ti-ai dori acelasi lucru si isi pierd interesul, in acest caz tu nu ai nicio vina, nu ai nicio vina nici daca nu-i atragi, pur si simplu nu esti genul celor pe care i-ai intalnit pana acum, dar cu siguranta vei da si de persoane care vor fi interesate de tine.
Daca de o perioada incoace si nu de mereu, barbatii zic ca nu interesezi, inseamna ca nu mai arati ca inainte.
Ai dobandit Kg in plus?
Ca de imbracat cred ca te imbraci decent ca si inainte, de comportat te comporti la fel.
Daca de mereu nu te vor, inseamna ca fizic nu arati ca sa-i atragi, barbatii sunt f vizuali, la fizic se uita prima data si in mintea lor e "cum sa o f pe asta mai repede"., si daca intrebi pe aia mai in varsta, asa o sa-ti zica. Ca asa fac si fetele cu baietii pe care nu-i plac, discuta cu ei asa ca oameni dar nu sunt interesate de el ca partaner.
Sunt si eu om ca oamenii, nu sunt top model.
Țin să menționez că băieți sunt in limbă după o fată care arată îngrijită și are personalitate
Nu te fac urâta, dar pentru băieți contează în prima fază aspectul, țațe, fund, fata. Daca toți te-au refuzat acolo e problema
Băieți sunt dobitoci se compromit cu una frumoasă chiar dacă e proastă de gură
Deși majoritatea prefera una care arată decen (neapărat îngrijită ) și cu personalitate
Daca zici ca arati decent atunci poate e ceva in cum porti discutia, sau poate ai incercat de prea putine ori si ai avut ghinion.
Daca postezi un log as putea vedea daca e vreo problema.
Baietii sunt in limba dupa fetele frumoase, evident ca trebuie sa arati ingrijit (desi sunt placute f tare si la mare, la strand doar in slipi si sutien si cu parul neingrijit ud de la apa), personalitatea mai putin conteaza, sunt multe care isi bat joc de ei, si ei tot stau cu ele ca mor dupa frumusetea lor.
Are ceva la fizic ea, ori o placeau inainte, si dupa aia cel mai probabil a luat mai multe Kg in plus si nu mai e atractiva, ori nu a placut-o de mereu, si atunci inseamna ca nu are un fizic atractiv.
Asta daca comportamentul este okey.
Insa astia...si daca ai comportamentul cum il ai, tot in pat abia asteapta sa te bage, si daca ii intrebi stii ce zic? "Pai ce o f in comportament sau in haine? O f acolo jos".
Deci oricum ar fi fost interesati, ca daca nu fac o rel serioasa, merge cum o fi, bine sa arati.
Multi mai in varsta asa-mi ziceau.
Nu stiu cum arati dar aspectul fizic e problema, daca vedeam o poza cu tine puteam sa-ti dau niste sfaturi, ce ai putea sa schimbi, cum ar trebui sa te imbraci, etc...
Agartha asta numai ineptii scrie, delireaza saracu! mă mir cum de nu are contul banat
Nu o banează pe Violetta, adică pe Jassmina, nu știu dacă o i-ai văzut răspunsurile, dar de cele mai multe ori dă niște răspunsuri aberante de te doare capul. Își varsă frustrările pe generația tânără.
Da, o cunosc, ii stiu raspunsurile, are probleme saraca sufera de grandomanie si de prostie cronica
Sunt în aceeași situație, doar că sunt băiat și nu îmi merge deloc cu fetele. Are dreptate jacktaylor. Dacă nu ai fizic perfect nu se uită nimeni la tine. Din păcate eu am scolioză, strabism și probleme foarte mari cu inima. Fetele se uită urât la mine sau îmi fac poze când sunt în public, râd ca năroadele și după mă trezesc că sunt poze cu mine puse pe net. Sper că măcar tu să ai șanse să găsești pe cineva. Vezi de un tip mai simpluț, încearcă să îl cunoști și poate se leagă ceva.
Unde mai exact pe net ai găsit poze cu tine? Ce o avea cu tine de fac așa ceva?
Dar la tine poate nu este fizicul problema. Am văzut pe aici prin Constanța o groază de fete urâțele cu băieți foarte bine făcuți. Probabil ești doar timidă.