Comportametul fiecarui baiat atunci cand iubestie o fata este diferit de cel de zi cu zi adica daca te place se poarta frumos cu tine, in prejma celorlalti baieti nu vorbeste cu tine,din cauza timiditatii,incerca probabil des sa te impresioneze prin glume,competitii etc,cam astea sunt acele caracteristii ale unui baiat lovit de iubire
Ai grija ca te poate complimenta doar asa in gluma,nu te lasa dusa de val,iar pentru ai demonstra baiatului ca iti place de el fi ignoranta, deoarece daca el este timid o sa se indeparteze de tine, timiditatea strica totul (am patit-o si eu de vreo 2 ori).
Daca e mai ignorat cu tine in prejma altor oamenii inseamna ca te place si are o fire timida.
Poti sa te dai bine pe langa el, asa cu frumosul iar daca asta nu merge poti sa incerci sa fi mai potin inpulsiva si totul va decurge bine.
Bafta!
Intra intr-o discutie cu el si printre altele intreaba-l cum isi da el seama daca o fata il place si ce face in cazul asta! Daca nici asa nu observa ce vrei sa spui, ar fi cazul sa-i spui direct! N-ai avea mare lucru de pierdut. Adica, stiu ca se spune ca baiatul trebuie sa faca primul pas (ceea ce, personal, mi se pare un principiu de rahat), dar poate ca si el gandeste la fel ca tine si e foarte posibil sa pierdeti amandoi. Sau poate ca nu te place si vei afla asta acum.
Singurul meu sfat nu este probabil ceea ce ai vrea sa auzi. Nici gand sa nu mai lasi timpul sa treaca. Timpul va trece si te vei atasa mai mult de el iar mai incolo vei suferi si mai mult in caz ca te va respinge. In plus, gandeste-te, ce ai avea de pierdut? Nimic. Ai afla si tu adevarul... cel ce stiu ca-l astepti de multa vreme.
Asa ca pune mana si scrie pe o foaie repejor cum vrei sa sune si fugi de te descarca in fata lui... (ah, ce n-as vrea sa fiu in locul lui)
Succes dear!
Pai, poti sa il iniviti in oras. si eu am avut aceeasi situatie cu colegul meu de banca, pana cand eu i'am zis de cine imi place(nu de el), mi-a placut mai demult de el, dar acum nu si inca ma place si m'a invitat la mall dar nu am putut merge fiindca plecam in austria. in fine, intraba'l intr'o zi de cine ii place. o sa te intrebare tie de cine iti place si o sa ii zici ca nu te-ai hotarat inca si sa iti zica el primul. daca ii place de alta fata, il lasi in pace daca de tine, totull va veni de la sine. sper ca te-am ajutat:*fundita?
Poi nu stiu... incearca sa fii atragatoare, intreaba.l daca vrea sa va intalniti pe undeva, si da.i si tu semne ca.l placi gen pune la status de la mess > si el daca e curios o sa intrebe pe cine ubesti si chestii din astea. Sper ca te.am ajutat
Buna.Incearca si tu sa pui chestii gen emoticonuri cu :* etc.Daca iti da la fel cati i-ai dat tu sau mai multi,te place.Daca bate app.uri sa iesiti la un suc, etc, iar inseamna ca te place.Uita-te la cele mai mici semne. daca ti le da. Daca iti spune doar: esti draguta, nu e ok.
Pai va si faceti complimente? atunci nu-i niciun bai! intreaba-l asa ca si intre prieteni daca ii place cineva si dupa aia depinde dupa raspuns daca zice "da" atunci intreaba-l daca se poate stii cine este norocoasa. SAU ii zici in fata ca il placi si cu asta basta ce mai tu alegi apoi nu stiu mai departe. sper ca te-am ajutat.hai pa