Pentru ca nu te iubeste, adica e mult spus sa te iubeasca de-aia isi bate joc nu stie sa te respecte
si nu esti singura, dar poate esti cea la care tine cel mai mult de-aia se intorcea mereu la tine sau esti cea care stie ca il iarta
mai bine il uiti
Nu cred ca te iubeste, daca te-ar iubi nu s-ar comporta asa.
Poate e increzut, poate nu vrea sa fii cu altul... Dar eu zic ca i-ai dat destule sanse sa se revanseze, dar nu a profitat de ele si a continuat sa joace necinstit.
Uita-l, cred ca cel mai bine e sa ii zici sa nu se mai chinuie sa va impacati... poate veti ramane amici.
Dar nu-l mai lasa sa se joace asa cu tine
Pentru ca nu ii place sa stea pe uscat si ii place sa joace fetele pe degete. Nu te iubeste, dar posibil esti pe placul lui din alte puncte de vedere. Te vrea inapoi cat sa isi satisfaca el anumite dorinte, apoi incearca si cu alta si cu alta si cand ramane in pana vine iar la tine pentru ca stie ca il ierti.
Fruntea sus si nu-l mai ierta.
E doar unul din acei nesimtiti ce nu stiu sa respecte o fata si sa o iubeasca.
Ai demnitate, cauta pe cineva mai bun.
Cred ca e tare neserios. avand in vedere ca tu nu l-ai suparat.asa ceva nu se face. Daca nu tine la tine si se comporta asa iti va fi greu si mai departe sa il suporti.
Fa ce iti zice inima.tu sti mai bine decat noi ce simti si ce crezi ca e bine.
De ce?
pentru ca poate!
pentru ca te lasi usor esti indragostita de el chiar si dupa cate ti-a facut
si el stie asta stie asta prea-bine
de aceea stie ca te are la degetul mic
iai permis prea multe
i-ai dat prea multa incredere in el l-ai facut sa creada ca este irezistibil
ai spus 'da' la orice rugaminte a lui
trezeste-te!
nu te iubeste nu te-a iubi sau poate ca tea iubit pana a vazut ca poate sa faca orice cu tine trebuia sa ii impui lucruri
SPUNDE CLAR SI RASPICAT 'NU, NU SI NU, NU MA IMPAC CU TINE'
gasesti tu altul care sa te iubeasca si sa te respecte
impuneti sa fi tu respectata si iubita
pune-te pe tine pe locul 1
te pup si iti urez noroc si succes indragoste si in restul
Simplu...Poate celelalte "gagici" nu il plac si mereu apeleaza la tine si iar si air. O singura solutie: nu te mai impaca cu el daca te face sa suferi.rupe orice legatura cu el. O sa vezi ca nu e singurul.
Si ai dreptate @Pustoaika pentru ca poate
De ce te cauta dupa atatea escapade? Pentru ca ii permiti si te stie de fraiera.Ma scuzi, dar asta e adevarul.Tu chiar nu iti doresti nimic de la viata?
Isi bate joc! Ignora-l, nu ii da atentie, lui ii place si d aia tot vine la tine, ii place ca suferi
Spune-i ca te-ai saturat, sa ramana cu curvele lui, cu foste si altele
Doamne ce om imbecil, cat despre tine, bafta, si stai linistita, vei gasi un baiat potrivit!
nu vreau neaparat fundita, da m-a enervat bul asta si am vrut sa iti spun :* by3
Stiu ca i-am iertat multe, este primul meu pr. O sa imi treaca. De la viata imi doresc dragoste. Am terminat facultatea, lucrez, nu sunt urata . Insa stiu ca am facut multe pentru el, poate prea multe de s-a ajuns aici. Multumesc pentru sfaturi, aveti dreptate, poate am fost fraiera, dar am zis sa dau sanse ca poate va fi bine.