Intreab-o pe ea ce vrea sa faceti. E cel mai bine. Cautati sa faceti ceva mai putin obisnuit. Cu siguranta a facut acest sacrificiu pentru ca tine mult la tine. Poate chiar ti-a pregatit o surpriza. Poate deja are un plan. Vorbeste cu ea ca sa stabiliti ce puteti face atunci.
Daca nu vrea sa stea cu tine si prefera sa iasa cu prietenii inseamna ca nu te iubeste. De fapt, din ce ai zis tu cam si tie de doare prin le pleasca de ea oarecum. E o relatie am inteles asa ca sa fie. Daca ar fi asa fitoasa cu mine o fata eu i-as da liber. Nu doar baiatul trebuie sa ia decizii intr-o relatie. Aceste decizii se iau impreuna. Ori daca ei nu ii plac propunerile tale ar fi trebuit sa gaseasca ea ceva. Daca tinea sa fiti doar voi doi impreuna cu siguranta gasea ceva interesant de facut. Fete mai sunt. Zi mersi!
Ce zici de o nebunie in grup? Apropo, diferenta dintre voi e mai mare de 30 ani?
@Eros22... Asa e cu prospaturile astea Te strange in brate pe tine si se uita la prietenul tau.
Nani
ati putea juca remi monopolii...
puteti povesti ce ati facut in anul 2009
ce vreti sa faceti in 2010
bafta
Daca eram in locul tau ii ziceam sa se duca cu domnu.
peste tot gasesti fete.
cei al tau e pus deoparte asa ca nu iti fa griji
@ BitterSweet Daca vreau gang bang mai bine merg singur
@ micky: Pretentioasa? Stai s`o vezi cand ii nervoasa
Latest news floshc aaadik flash. acum s`o suparat rau rau ca am facut misto de ea ca se va plictisi alaturi de mine si o preferat sa se duca cu prietenii ei Si ca cica vrea sa ne si despartim cu ocazia asta
Cine vrea floricele? Sare? Unt?
@bacemi : apai la cat de habauca e nici ea nu stie ce vrea... mai mult zice ca EU ar trebui sa stiu... Buuuuun. si i-am recomandat cateva, m`a taiat din prima ca nuuu ca din alea facem si in timpu' anului si no mai da`o dreq ca deja se intinde. Acuma imi mai si da liber si se duce cu panaramele alea de prieteni ai ei Si cica eu sunt omu' negru
@ BitterSweet: De fapt, eu sunt major, iar putsa asta are 17 anisori proaspat impliniti. Dumnezeu... cu mila!