| Altair22 a întrebat:

De revu' asta nu ma am chef de iesiri si alte cele. Si am hotarat cu partenera mea sa stam la mine. Numa ca draga de ea nu stiu exact ce vrea sa facem. Vrea distractii ( primisese invitatii de la prietenii ei sa se duca cu ei dar nu stiu dc o preferat sa stea cu mine oh go on ). Eu sunt satul pana peste cap si n`am niciun chef sa ma vad cu toti cunoscutii mei prin cluburi etc rolling eyes (oh go on motive personale ) Sex nu vom putea face in niciun caz ca nu vom fi singuri. thinking Face ca ce laughing ca iesim ca pensionarii pe centru la 00:00. Yeah right laughing Filme nu vrea thinking

Aveti vreo idee?hee hee Multumesc mult!

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Intreab-o pe ea ce vrea sa faceti. E cel mai bine. Cautati sa faceti ceva mai putin obisnuit. Cu siguranta a facut acest sacrificiu pentru ca tine mult la tine. Poate chiar ti-a pregatit o surpriza. Poate deja are un plan. Vorbeste cu ea ca sa stabiliti ce puteti face atunci.

| Bacemi a răspuns:

Daca nu vrea sa stea cu tine si prefera sa iasa cu prietenii inseamna ca nu te iubeste. De fapt, din ce ai zis tu cam si tie de doare prin le pleasca de ea oarecum. E o relatie am inteles asa ca sa fie. Daca ar fi asa fitoasa cu mine o fata eu i-as da liber. Nu doar baiatul trebuie sa ia decizii intr-o relatie. Aceste decizii se iau impreuna. Ori daca ei nu ii plac propunerile tale ar fi trebuit sa gaseasca ea ceva. Daca tinea sa fiti doar voi doi impreuna cu siguranta gasea ceva interesant de facut. Fete mai sunt. Zi mersi!

| Arthur a răspuns:

Ce zici de o nebunie in grup? smug Apropo, diferenta dintre voi e mai mare de 30 ani?hee hee

| Arthur a răspuns:

@Eros22... Asa e cu prospaturile asteahee hee Te strange in brate pe tine si se uita la prietenul tau.

| miauu a răspuns:

Nanismug

ati putea juca remi monopolii...
puteti povesti ce ati facut in anul 2009
ce vreti sa faceti in 2010

bafta

| miauu a răspuns:

Daca eram in locul tau ii ziceam sa se duca cu domnu.
peste tot gasesti fete.
cei al tau e pus deoparte asa ca nu iti fa griji

| psihox a răspuns:

Cumpara-i un joc foarte complicat sa-l joace toata noaptea Revelionului.

| Altair22 explică:

@ BitterSweet tongue Daca vreau gang bang mai bine merg singur laughing

@ micky: Pretentioasa? Stai s`o vezi cand ii nervoasa laughing

Latest news floshc aaadik flash. acum s`o suparat rau rau ca am facut misto de ea ca se va plictisi alaturi de mine si o preferat sa se duca cu prietenii ei thinking Si ca cica vrea sa ne si despartim cu ocazia asta thinking

Cine vrea floricele?batting eyelashes Sare? Unt?batting eyelashes

| Altair22 explică:

@bacemi : apai la cat de habauca e nici ea nu stie ce vrea... mai mult zice ca EU ar trebui sa stiu... Buuuuun. si i-am recomandat cateva, m`a taiat din prima ca nuuu ca din alea facem si in timpu' anului si raised eyebrows no mai da`o dreq ca deja se intinde. Acuma imi mai si da liber si se duce cu panaramele alea de prieteni ai ei rolling eyes Si cica eu sunt omu' negru laughing

| Altair22 explică:

@ BitterSweet: De fapt, eu sunt major, iar putsa asta are 17 anisori proaspat impliniti. Dumnezeu... cu mila!

| sorin a răspuns:

Faci ce faci, si tot facihappy

| micky a răspuns:

Cam pretentiosa prietena ta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu prea, va retrageti cand ajungeti acasa in camera ta, daca nici asta nu se poate, stati la povesti la tv, nu prea ai de ales.

| askanyo_8091 a răspuns:

Macaua pe dezbracate?