E nebun gelos desparte te de ăsta acum se preface ca e supărat pe tine dar o sa vezi mai incolo o sa devina agresiv, un om care î ti impune cum sa traiesti acela nu i ti vrea binele, tu nu trebuia din cauza lui sa ti pierzi legatura cu prietenii tai, nu vezi ca ăsta te manipuleaza cum vrea el? Cine este el? Lasa l in colo desparte te de el ca te va imbolnavii de nervi vei fi singură si bolnavă, părintiităi ce zic? Ei sunt de acord sa ti petreci timpul cu un om ca ăsta? Ce varsta ai?
Am 18 ani şi jumătate
Iar el 23
Nebun esti tu.Nici nu il cunosti si gata imediat il etichetezi. In situatia data, fata putea vorbi fata in fata cu respectivul si sa ii spuna tot ce simte ea. Se poate discuta cu calm si rabdare mai ales daca exista atractie intre cei doi. Gelozia e naturala. Orice om o are, doar ca poate oscila, mai rau sau mai bine, depinde de situatie. In situatia data o discutie serioasa putea sa rezolve o mare parte din probleme. Efectiv vorbeau amandoi si conveneau ce sa faca si ce nu, tinand cont de dorintele fiecaruia. Daca totusi celalalt nu intelegea si nu tinea cont de dorintele celuilalt, se desparteau in mod pasnic. Orice are o rezolvare. Dar sa cataloghezi un om nebun si posesiv cum ai spus tu denota faptul ca esti o persoana imatura. Nu il cunosc pe respectivul si nici pe tine. Doar ca genul tau de raspuns m-a uimit(in sens negativ).
La revedere. noapte bună
Ce relatie toxica. Suferi cumva de Stockholm? Cauta pe google daca nu stii ce e aia.
Parintii mei îl cunosc. Şi nu au de spus nimic fiindca nu stiu de asta. In afara de asta relatia e normala.
Si nu cred ca am acel sindrom