Pai daca esti baiat destept, cum de pui aceasta intrebare?
Cum sa fie okey sa-ti faci prietenii prosti?! Doar prostii fac asta. Nu zic de tine, zic la general acum ca si cum tu esti oricine.
Deci nu e deloc o problema cu tine.
Dar...e o mica problema ca ai pus intrebarea asta, cand era clar raspunsul.
Ca la o faza din asta poate unu din ala "prost", se duce si da 10 pumni in gura aluia de il face prost, si ce iese?
Cum sa fie cool sa insulti pe cineva?
Si daca e prost, nu e frumos sa insulti, pe prost il ignori, il eviti diplomat, dar nu il faci prost, ca inseamna ca ai fi mai prost ca el.
Ca asa e el, nu e vina lui ca e prost.
Deci oricum o dai, nu are cum sa fie cool!
Eu aveam un "prieten" care facea glume despre mine in fata fetelor ca sa castige validarea lor. Ceva mai jalnic nu cred ca exista la o "prietenie"
Normal ca nu exista asa ceva la o prietenie sa faca unu glume pe seama ta in fata femeilor, a avut ala noroc ca erai baiat mai cuminte, ca stiu destule cazuri, cand astia le-au dat-o rau la aia "smecheri" tot asa de fata cu fetele.
Si au facut-o simplu, i-a tras una fara sa se astepte, dupa aia pus jos si batut mar, si s-a facut de cacao.
Iar ailaltii aplaudau, ca, conta cine a invins, nu cum a invins.
Unu smecher e mai putin periculos pentru alt smecher pentru ca daca e sa-i faca ceva, ii face fata in fata, alalalt e in garda.
Dupa aia..ala smecher era cuminte pentru ca-l considera nebun pe ala "pampalau", si il credea in stare si de mai rele.
Si asa ca informatie, smecherii stiu ca...la puscarie aia cu pedepse grele is majoritatatea "pampalai", pentru ca aia o dau rau de tot uneori, nu poate bate fata in fata ca pierde, dar nici nu-i lasa asa unii daca ii calca pe coada mai nasol, si bum.
Ala al tau ar fi trebuit sa stie informatia asta, si macar pentru el sa nu mai faca din astea.
Urat din partea lui.
Nu,nu ai nicio problema, ești un om absolut normal cu o gândire sănătoasă.
Ei fac asta din lipsa de educație și ca sa se de-a importanți.
Ei cred că dacă jignesc și umilesc pe cineva sunt masculi superiori dar de fapt nu realizează cat de minusculi sunt.
Genul opariti ce nu au ce manca în general.
Am avut si eu colegi de astia da nu in gradinita sau scoala generala! la liceu mai degraba! se dadeau smecheri! vorbeau urat! etc! daca asa le place lor! lipsa celor sapte ani de acasa!
Teribilisme adolescentine. Incearca sa se dea mari, vorbesc urat, fumeaza, beau alcool, glume proaste, scuipa, spart o oglinda auto, mai se iau de cate o tanara in trecere pe strada, fugit de acasa, facut chestii extreme sau periculoase etc. Cumva au (prea) multa energie care da pe afara si nu o folosesc contructiv ca un om matur. Putini incearca sa se remarce cu note de 10 la mate si romana sau muncind. Uneori isi pot folosi energia in sport. iata de exemplu David Popovici. Soarta ii va indrepta, daca le tii lectii de morala...vei deveni inamicul public.