Iubirea nu se este in procente 99% te iubeste si 1% ( cine stie ce este in mintea lui) de la profitat pana la minciuni si infidelitati. Cred ca a a pus acel emoticon pentru ca stie si el ca a spune unei persoane ca o iubesti 99% este unpic cam absurd. A spune ca iubesti o persoana printr-un text nu dovedeste nici ca te iubeste 0, 00001 %! Daca vrei sa il incerci sa vezi cine este el cu adevarat poti sa i faci utmatorul lucru. Roaga o prietena de a ta sa i spuan ca il iubeste si vrea sa faca dragoste cu el si sa i faca o gramada de ``lucruri ` in pat. Daca simte ceva pentru tine o sa refuze din prima.
Eu cred ca este prea copil. Daca inca te iubeste.dal naiba ca nu sta fara tine si vine imediat la tine sa fie cu tine.nu te lasa deloc in pace!
Nu stiu ce sa zic. La inceput parea fain, dar apoi, totu' s-a prabusit asa, deodata, in ochii mei:-o Poate fi un gen de "M-am pus cu mine numia sa ma distrez"...nu stiu...:-|?
Pai, dupa semne arata ca inca te place nu ca te iueste, incearca sa-l tratezi cu indiferenta sa vezi cum reactioneaza, pentru ca indiferenta doare cel mai mult. vezi si tu. daca arata ca ii pasa e bine, daca nu, inseamna ca nu merita efortul. si in legatura cu emoticonul. cred ca el a zis adevarul si a pus '' '' sau '''' sti cum e. in gluma zici adevarul. iti poti da seama daca a glumit sau nu prin comportament. ( daca nu iti dadea semne gen: te apara, vbeste cu tine'' etc. si punea ala, insemna ca te ia de la misto., dar asa ins ca a zis adv. si a pus ala ca sa crezi tu ca el glumeste.Succes:*