Draga Papusicka27...Eu una sunt directa cu privire la baieti dar poate la mine e mai simplu. Pentru ca mie imi zic baieti in fata
. Sfatul meu? Zii in fata pentru ca nu este o crima sa iubesti pe cineva.
Dar daca te revuza si tot te sacaie prieteni cu faptul ca il placi.mhh... spune-le ca ai trecut peste, sau gaseste baiatul potrivit
.Mult noroc
. Funda?
Ok din ce vad eu aici... au raspuns doar fetele.acum sa-ti spun perspectiva unui baiat
oricine se poate preface ca'i place de o fata
[complimente zambete etc.]
cel mai bine e sa'l urmaresti cum se comporta in general...ca sa-ti dai seama daca atunci cand zambeste sau etc. este cu adevarat sau doar joaca teatru
deci cel mai bun sfat e sa vorbesti mult cu el pentru a putea crea o legatura pentru a'ti putea da seama ce fel de persoana este si asa dupa un timp vei avea curajul sa'l intrebi sau chiar iti va spune daca te place [nu prostii crezute de toate pizdutzele ca daca iti face un compliment si iti zambeste o data inseamna ca gata
te place ]
Fetele au si al 6-lea simt, ar trebui sa simti asta
Dupa felul in care se poarta cu tine!
Cauta sa fie mai tot timpul pe langa tine, iti face complimente, se asaza langa tine, incearca sa te atinga, iti zambeste
bafta:*
Pai din felu cum te priveste cum se poarta cu tine si cum sepoarta de obicei cu cei din jur daca se poarta cu tine diferit ( in bine ) te place