Intr-adevar, sansele tale s-au injumatatit in moemntul in care ai mentionat ca esti atat de micut, dar nu trebuie sa disperi pentru ca sunt destule la 1.50 -1.60m cu care ai putea avea o relatie.
In ce privesc muschii, chiar nu trebuie sa-ti faci o problea, fiindca fetele nu sunt inetresate de uschii baietilor, asta este doar o chestie masculina de ego si lauda, intre voi baietii.
Va trebuii sa te auto-analizezi si sa vezi ce este gresit sau incorect la tine sau in comportamnetul ori vocabularul tau, sau poate in imbracamintea pe care o porti sau gesturile pe care le faci.
Daca nu esti sigur, intreba-ti prietenii ori rudele, ori colegii de servici, dar cere-le sa fie sinceri.
Toti o dati cu tot, in afara de principal din pacate.
Eu o sa fiu sincer.
Prietenii, rudele, colegii lui nu or sa fie sinceri, ori nu stiu cu ce se mananca, o sa o dea cu imbracamintea, atitudinea, hainele, comportamentul, desi ei tot prima data dupa fizic aleg.
Cont cum arata prima data! Daca are o figura cat de cat atractiva gaseste repede, altfel daca nu atrage deloc, e nasolie.
Dupa aia cand fetele il plac si iese cu ele, vad ele apai ce are in cap si ce comportament are.
Dupa aia e imbracamintea si alte alea.
Si nici muschii nu prea conteaza, figura e cheia. Ca e un bonus sa ai si corp lucrat cat de cat, e altceva.
Deci sa o luam pe directe si adevarul.
Am vazut si timizi atractivi cat de cat mediu care nu au avut probleme, trageau ele de ei.
Bine, la o petrecere, in colectiv, se bagau in vorba, etc, si daca le zicea ca e timid, zicea "laaasa ca nu e problema asta".
Si ala simtea ca e placut, si prindea curat una doua, sa vezi ce dezinhibat devenea.
Dar daca a fost luat la misto, e clar ca nu atrage probabil.
Asta este realitatea, ca ne convine sau nu.
Si daca nu ai iubita ce? Sunt atatea chestii placute de facut in viata, ai casunat asa in prostie pe asta?
Si daca nu vei gasi, iar, ce?
Ai impresia ca e mare branza? E la inceput, dupa aia nu va mai fi asa frumos cum iti imaginezi tu.
De ce sa te simti ca ultimu cct?!
O fata vrea in primul rand un baiat atractiv la figura, daca arati cat de cat atractiv, nu conteaza ca esti timid, odata ce iti vede poza, fie in real, te place, va iesi cu tine daca vrei, si curge totul de la sine apoi.
Daca nu atragi deloc, ghinion. Asta tu stii cum arati, dar nu cum te vezi tu, cum te vad ele! Daca ai simtit priviri, etc, sau nici una nu prea te baga in seama, nu simti ca te place.
Si oricum ar fi, mai tarziu o sa gasesti tu de care o fi.
Trateaza fetele ca pe orice om, nu trebuie sa stii cum gandesc si cum functioneaza, tot oameni sunt, vorbeste cu ele normal, si vorbeste cu cat mai multe fete posibil, in timp trebuie sa fie una care te place si o placi si tu.
Sunt 3 categorii de oameni în lumea asta, care se încadrează la această problemă.
1. Cei care sunt virgini și suferă și au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici.
2. Cei care nu mai sunt virgini și suferă au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici. Și
3.Cei care sunt virgini și vor să rămână așa pe viață și se simt mândri și fericiți de această performanță, acest aspect , care nu vor să fie ca ceilalți "lupi singuratici" și nici ca doritorii de a fi ca ei, care tot lupi sunt. Ei doar sunt mulțumiți cu ceea ce sunt și nu îi interesează de ce fac restul. Imuni, nonconformiști.
Din ce categorie vrei să faci parte! Eu îți sugerez 3! Alegerea îți aparține! Nu te ghida după părerile lor eronate! Tu nu ai nevoie de astfel de proști. Tu fii deștept ca să nu suferi! Cei care își ghidează viață, după a altora, nu și-o mai trăiesc pe a lor. Sănătate și aștept și o fundă dacă ți-a fost util sfatul meu. : )) Eu cred în tine!
Https://www.tpu.ro/......ala-si-au/ : Citește întrebarea mea! :D
Nu ai precizat situatia ta materiala si familiala...presupun ca locuiesti cu parintii. Ceea ce nu e bine. cauta-ti un job care sa-ti permita sa-ti inchiriezi o garsoniera, in cazul mai rar intalnit in care parintii tai iti pot cumpara o garsoniera sau chiar un apartament, esti si mai castigat.
Apoi cauta sa-ti faci amici, baieti parolisti si seriosi, cu care sa iesi la o bere, cu care sa iesi in oras, la un mall, prin parc, etc.
Nu mai incerca sa "agati" fete necunoscute, ami ales in mediul virtual, sansele sunt foarte mici si calitatea morala a acelor fete prea redusa, incomparabil mai bine va fi cand vei cunoaste prin...cunostinte, care te pot recomanda si pot garanta partial pentru tine.
Situația financiara este precara nu am nici macar masina chiar daca am permis de 5 luni. si inca locuiesc cu parinti fiind ca de abia am terminat clasa 12 si am fost elev deci nu aveam loc de munca. Aici in zona majoritatea stau cu parinti si tot au iubita asa ca nu cred ca îsta e motivul
N-are treaba jobu si altele, el n-are ca nu e placut de fete.
Prietenu meu statea in ap cu 2 camere cu parintii lui, si mai dormea si cu ma-sa in camera, ca nu avea a treia camera, ca ea nu dormea cu barba-su.
Si aspira la gagici inca de pe la 15 ani, ca arata bine omu`, il placeau asa cum e.
Si asta era replica lor "te vreau asa cum esti".
Mai tarziu nici bacu nu l-a luat, era muncitor, dar nu conta asta.
Nu conteaza daca situatia e precara, daca arati binisor, ai sa ai 101 gagici, daca nu atragi deloc, n-ai, acu tu stii cum esti adica cum te vad fetele (nu cum te vezi tu).
Normal ca nu asta e motivul cu parintii si altele, si nici banii nu-s motivul.
Ca si prietenu meu nu avea bani, statea cu parintii, nici carte nu prea avea, si avea la gagici gramada, ca-l placeau mult.