| Melyssuka a întrebat:

Dece eu vreau sa ma cuplez cu un baiat si il plac mult da mie imi este frica sa ma cuplez cu baieti?straight face adica nu stiu asa am o presimtire ca ma violeaza ma bate si din astea ca isi bate joc. si de ce imi este frica? Funda mare de totlove struck mersi mult!

Răspuns Câştigător
| Fiction a răspuns:

Stiu sentimentul, dar gandeste-te putin; ai nevoie tu de asta la 12 ani? nu mai bine ai invata,iar abia pe la liceu sa te gandesti la chestii din astea? Din cate stiu,daca ai iubit "trebuie" sa petreci mult timp cu el; daca trebuie sa inveti,sa iti scrii,sau vrei sa stai pe net ori sa o ajuti pe mama la treaba, cand mai ai timp pentru el? Plus ca ai nevoie si de somn mult, sa te odihnesti mult la varsta asta.Numai bine, sper ca te-am ajutat cat de cat! ♥

| Melyssuka explică (pentru Fiction):

Ms mult.ma ajuta mult ce ai zis.chiar nu ma gandeam la asta

15 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La 12 ani, eu cuplam masinutele in sufragerie si faceam curse imaginare.

| tinaHd a răspuns:

Daca il placi mult nu ar trebui sa iti fie frica, ar trebui sa ai incredere in el,nu mai fi asa, si daca e de treaba nu isi va bate joc de tine, in niciun caz.succes:*:*:*

| fosnet a răspuns:

Atunci cupleaza-te cu fete.

| miolina a răspuns:

Ca sa nu-ti fie frica de baiat la vreo prostie de-a lui, munciti impreuna pana la terminarea liceului.

| Americanuu a răspuns:

Cauta unul in care sa ai incredere si ai rezolvat problema.

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica heiihappy! De ce sa-ti fie frica? Apropo, cati ani ai? Depinde si cati ani ai si daca esti pregatita sa ai un iubit.De unde ai scos alea ca te violeaza sau te bate? Scoate-ti prostiile astea din cap! Tu nu-i poti permite, si stai linistita, el oricum nu va face asa ceva! Incearca daca ai varsta potrivita, cu baiatul potrivit!happy Mult succesc!

| Ana94 a răspuns:

Nu-i nimic că şi eu mai am temeri din astea.Probabil eşti şi tu timidă şi îţi e teamă că te vor lăsa baltă după o perioadă.Nu trebuie' să-ţi fie frică, or fi băieţii mai nebunatici în general dar îţi zic eu că sunt şi băieţi de încredere pe care te poţi baza oricând. Când ai să găseşti unul din aceştia ai să vezi că-ţi va fi binewinking

| Abandoned2 a răspuns:

Te cuplezi ca trenul la 12 ani. Adica alea se cupleaza si se decupleaza in functie de calatori, rute. Asa si fetele la 12 ani.

| hkr a răspuns:

Prea multe filme.

| crash15 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica.Nu are cum sa faca chestiile astea, numai daca e drogat sau din astea sau in cel mai rau caz bolnav psihic.Ia-ti inima-n dinti si spune-i ce simti. Poate te respinge (mi s-a intamplat) nu-i sfarsitul lumii.Mi sunt o sumedenie de baieti in lume.Iar daca nu te respinge, poate ai sanse

| gaoaza a răspuns:

Ma gandesc sa incerci si cu fetele o relatie happy cine stie...

| paulsar28 a răspuns:

Daca toti am trai din frica. unde ar ajunge rasa umana!

| sSebastian a răspuns:

Nu trebuie sa iei asa lucrurile...crede-ma nu e asa de rau...stati mai in public pana o sa vezi ca nu e asa cum crezi si dupa puteti sa aveti si momente intime ( nu neaparat sex ) momente in care sa fiti doar voi. succes big grin