Hai sa iti spun ceva. Varsta nu are nici o treaba. Eu sunt intr-o relatie cu viitorul meu sot de 5 ani (si ne-am cunoscut tot in scoala la 16 ani ), si urmeaza sa ne casatorim. Faza e ca, ai fost foarte rusinos si fata o fi crezand ca nu o placi, ca nu esti interesat de ea, intelegi? Unul din voi trebuie sa faca "first step", si te sfatuiesc sa faci tu primul pas, ca sa ii arati ca te intereseaza persoana ei. Fii mai indraznet (nu tare), sun-o si invit-o la o cafea, la un film, stati de vorba, fii deschis cu ea, sincer si la urma stii tu ce trebuie sa faci. . Iti zic eu sigur ca o sa iti raspunda cu aceleasi gesturi. Bine, daca e fata serioasa. Pentru ca poti sa iubesti o fata si sa nu fii iubit si ea sa isi bata joc, stii? dar ce iti zic eu ar trebuie sa functioneze. Asa ca ...na... Daca sfatul meu il consideri folositor pune-l in aplicare, daca nu. iti urez succes.
P.S. Chiar as vrea sa ma contactezi si sa imi spui cum iti merge. As fi tare bucuroasa sa aud ca v-ati impacat.
Mulțumesc foarte mult chiar am sa urmez acest sfat.
Iarăși m-am culcat la 5, am vorbit cu ea foarte mult, nu știu cum se face dar acum suntem mai deschiși amândoi de cât eram în relație, putem vorbi despre absolut orice și ne înțelegem perfect. Înainte sa se ducă la culcare a zis si-a dat seama ca sunt un pic supărat si ca sunt singurul prieten al ei cu care chiar poate vorbi si ca sunt "special" intr-un mod dar trebuie sa înțeleg ca o sa rămânem numai prieteni.
M-am gândit sa iau în considerare și metoda lui Radu284 dar nu sunt sigur inca.
P.S: Succes cu soțul si casa de piatra
Vestea buna e ca ai numai 16 ani, o sa treci peste asta, ai tot timpul din lume.
Singura metoda (cu sanse mici, dar diferite de zero) de a o recastiga e sa-i acorzi mult mai putina atentie de acum incolo. Nu ceva de genul sa fi porc, sa nu raspunzi la mesaje, sa te faci ca nu o vezi. Dar fi mai rece, nu o mai baga in seama prea mult, iar daca va vrea sa vorbiti mai mult, dupa cateva minute de conversatie spune-i ca ai treaba (teme, sa iesi la o terasa, sa te duci in club, whatever). Sub nici o forma nu-i spune chestii de genul: "But my love, I can't live without you, my life is meaningless without your love, I only want you!"
Este singura si unica metoda care functioneaza in situatia asta. Ea fie s-a plictisit de tine, fie vrea sa isi satisfaca poftele sadice (ia uite ce putere am eu asupra lui, il fac sa sufar ca sa imi arat mie ca eu sunt powerful). Daca nu ii mai dai atentie, ii arati urmatoarele lucruri:
1. Nu esti chiar asa de puternica, ai o putere minima de a ma afecta.
2. Nu esti chiar asa de interesanta, nu ma mai interesezi nici tu pe mine.
''Nu e chimie intre noi'' e sinonim cu esti urat, nu te plac. Asa se traduce.
Multumesc pentru incurajare
Pai doar nu o sa te incurajez sa-ti pierzi vremea.
Daca totusi vrei sa ai macar o sansa la ea, spune-i ca nu mai puteti fi nici prieteni. Doar va salutati si atat, timp in care tu bagi in seama alte fete. E singura ta sansa sa vina la tine.
Am fost in FIX aceeasi situatie... si pana la urma am renuntat ( poate si pentru ca el incepuse deja alta relatie...eu zic sa nu renunti si cand va vedeti sa stai pe langa ea si sa fii mai indraznet. multa bafta
anonim_4396 întreabă: