| biancaaioa a întrebat:

Deci... acum i.am trimis unei fete un mesaj ca nu o suport... si acum mor de frica de ce ar putea raspunde. e genul de fata care se duce la diriginta sau la mama ei si ii arata... va rog ziceti.mi cum pot sa ma potoloesc sa.mi mai fie frica

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca esti asa panicata de ce i-ai mai trimis mesajul?

| scully a răspuns:

Bună, ignoră răspunsurile alea disperate. În primul rând, faptul că i-ai trimis mesajul este și bine și rău. E bine că ai fost sinceră și i-ai spus ce crezi despre ea, din punctul meu de vedere e mai bine să fii sincer decât să fii fals. Pe de altă parte, și felul în care ai formulat mesajul contează, dacă ai înjurat-o sau ai jignit-o, poți intra în belele, mai ales dacă e genul de "pârâcioasă". Când ai trimis mesajul ți-ai asumat automat consecințele.
Acum trebuie să-ți dai seama că relația dintre voi două vă privește doar pe voi și atât. Maică-sa nu prea ar trebui să se amestece în prieteniile sau dușmăniile ei. Diriginta, la fel, nu are ce să-ți facă, decât acolo o observație în cazul în care ai jignit-o. Ea nu are treabă cu relațiile voastre din afara programului școlar.
Dacă înțelegi lucrurile astea, nu are de ce să-ți fie frică.

| ShaOfHatred a răspuns (pentru scully):

Raspunsuri disperate? Ce Doamne din ceruri poate sa-i faca mama la fata aia, sau diriginta? Sa-i dea cu sucitorul in cap? Nu o sa-i faca nimic.

| scully a răspuns (pentru ShaOfHatred):

Exact asta am spus și eu.

| AFR81 a răspuns:

Pai diriginta e vreun balaur de ti-e asa frica de ea? I-ai trimis mesajul, asta e. Ii spune mamei sau dirigintei, nu-i nicio problema. Inchei prietenia cu ea si gata. N-ai ce consecinte sa suporti.

| pufulescu a răspuns:

Daca n-ai injurat-o in mesaj nu ai de ce sa iti fie frica! Ce consecinte va avea faptul ca i-ai spus ce crezi despre ea e alta poveste... orice vei face de acum inainte in viata va avea consecinte, nu mai esti copilas! Dirigintei va trebui sa ii spui calm in fata ca nu ai jignit-o pe respectiva ci doar ti-ai spus parerea. Mai e un lucru important de spus, anume ca esti adolescenta si trebuie sa ai parintii de partea ta in orice faci, sper ca nu sunt genul de comunisti batuti in cap care tin cu profesorii in orice problema.

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Spui ca ai gresit persoana,si daca s-a suparat ii spui ca nu ai vrut,ca iti pare rau daca se simte prost,bla, bla, bla...DAR E SI VINA TA DEOARECE TE-A MANCAT PIELEA SA II TRIMITI MESAJUL, MERITI STRESUL DE ACUM, SI AR TREBUI SA TE GANDESTI CA AI FACUT CEVA FOARTE URAT!