| Denisa_5296 a întrebat:

Deci, acum un an am fost cu un baiat care avea o porecla foarte urata, mi-e rusine si s-o spun.Astazi dupa atata timp am aflat ca majoritatea imi zic asa dar niciodata nu mi-au zis in fata.Cum as putea sa ii fac sa nu-mi mai zica asa pentru ca ma simt ultima persoana de pe pamant, deci nu pot sa cred cum pot exista asemenea persoane.Sincer maine ii iau la palme.

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Pe de altă parte, oricât de oribilă ar fi porecla, nu ar trebui să-ţi pese prea mult. În fond, nu acei indivizi care te poreclesc jignitor te întreţin sau îţi oferă sentimente.

Numai bine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mersi de stupid, dar nu e vina mea că realitatea este uneori dură.

| D0zzz a răspuns:

In primul rand nu rezolvi nimic cu bataia, asa ca asta nu e o optiune. Stiu ce zici si ce crezi, ca lumea e rea si nu-si dau seama ca pot rani prin cuvinte. Ar trebui sa te obisnuiesti cu asta. Parerea mea e sa incerci sa ii ignori, te faci ca nu ii auzi, ca nu ii vezi, ca nu ii simti. O sa vada ca, in momentul in care ti se adreseaza pe tine nu te intereseaza, practic ca vorbesc singuri, si o sa se sature sa te mai porecleasca asa, si o sa te lase in pace. In mare parte asta functioneaza. Mult noroc si nu-i mai lasa sa te supere.winking

| Aleqa a răspuns:

Deni,nu trebuie sa incepi sa'i iei la plame chiar daca asa suntem noi, fetelebig grin.Incearca sa ii ignori cand te striga si o sa vezi ca o sa inceapa sa te lasa in pace vazand ca nu le dai atentie.Bafta:*

| Ghost a răspuns:

Si ce poracla ai asa de curiozitate cumva sugibella

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te areti ca te deranjeaza ca iti spun asa nu o sa termine niciodata prefate ca nu iti pasa asta e cel mai bine:X