| ajutorplssssss a întrebat:

Deci, ai mei sunt divortati, eu am ramas la mama de mica dar am avut niste certuri si m-am dus la taica-miu, maica-mea m-a manipulat sa ma reintorc la ea si eu m-am reintors. Si de atunci m-a invatat sa vorbesc urat cu taica-miu si chestii pana ma ia de la el. M-a lovit din greseala si am ajuns la politie si chestii, dar nu a vrut, vreau sa ma reintorc. Nu stiu csf

5 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Poti spune Politiei ca a fost din greseala chiar daca nu mi se pare normal. Iti sugerez sa zici ca doresti sa stai la tatal tau.

| darrio2007 a răspuns:

Daca, prin divortul lor esti incredintata unuia din ei, fiind minora, acolo trebuie sa stai. Nu pleci tu cum te taie capul.

| Crackman a răspuns:

Ramai cu parintele in care ai cea mai mare incredere... Vorbeste cu tatal tau de situatie si asa ai familia distrusa

| ajutorplssssss explică (pentru Crackman):

Stiu ca o am distrusa, si plang despre chestia asta. Nu am cu cine sa vorbesc despre asta nu stiu daca ma pot reintorace la el, pentru ca am fost cu maica-mea la tribunal sa fac declaratie ca este agresor, dar nu am vrut, dar ma fortat sa ma duc. Nu stiu csf

| 1997onur a răspuns:

Rămâi cu părintele pe care îl iubești cu adevărat și tine la tine la tine cu adevărat și nu mai injura nu-i bine și nu te mai lua după alți nu ai o familie distrusă nu se înțeleg între ei din cauza la certurile prostești pe care le au ei între ei doi