anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am 45 de ani si sunt despartit de fosta de mai bine de un an.Si am si un baiat de 2 ani si jumatate.Bine,nu trebuie sa intelegeti altceva,nu scrie nicaieri ca barbatii buni care sunt intodeauna luati,nu pot fi si lasati la un moment dat, proverbele noastre sunt uneori atat de nedrepte, ceva de speriat. In fine, ideea e ca n-am mai apucat sa facem nici cununia, nici nunta si nici luna de miere evident, nu mai zic ca s-a dus dracului si partida de sex in 3 (noi si o fata) pe care mi-o promisese ea,sau poate ca ma insel,dar stiu ca am facut eu odata o gluma când eram putin beat si tocmai ce ne întorsesem acasa de la o nunta -  in timp ce ea se chinuia sa-mi traga pantofii,eu i-am zis ceva de genul "daca era aici si domnisoara aia de onoare te ajuta,chiar cum ar fi sa o aduci odata sa...",iar ea a raspuns „bine,o s-o aduc cu prima ocazie,acum culca-te si vezi ca eu dorm in sufragerie,puti de mi s-a facut rau deja!". Dupa care la mine s-a rupt filmul si când m-am trezit pe seara,eram tot asa de-a curmezisul patului,si tot in costum,iar cu botul in fata mea dormea bichonul nostru,pe care de-aia il iubeam asa mult -  pe el nu-l mai deranja mirosul de alcool si uneori nici cel al ciorapilor,pentru ca mai il gaseam din când in cand si la picioarele mele.Dar,nah,a zis bine cine a zis ca animalele te iubesc neconditionat.Bun. Faza e ca am o mica problema,s-ar putea sa credeti ca am baut apa dupa unii de pe-aici,dar am cam inceput sa cred ca nu mai are rost sa ma mai complic cu vreo femeie,adica ma simt minunat asa singur si imi spun de la o vreme ca ar fi mai bine sa ma multumesc cu o aventura-doua (hai trei,cel mult) si in rest sa imi vad de baiatul meu, iar in timpul liber (putin) care imi mai ramane sa fac niste chestii din astea burlacesti, pescuit si alte prostii, nu mai stiu nici eu ce-o sa fac, lasam asta, nu e important.OK.Intrebarea mea e daca sunteti unii dintre voi intr-o situatie asemanatoare, sau daca vi s-a intamplat si voua sa treceti prin starile astea,? Adica eu unul nu prea vad nimic grav in ceea ce mi se intampla, dar poate totusi e.O fi ceva trecator, ma intreb, sau e cronica treaba asta si atunci pot dormi linistit? Nu stiu daca ati inteles ce zic, dar sper ca da.Inca o data spun - sunt bine,am un copil minunat pe care il iubesc foarte mult, iar dupa fosta nu sufar, nu-mi pare rau dupa ea, n-o plang nici pe ea, nici pe mine, n-am pasiuni dintr-astea.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

L-am intalnit si sunt bine, fericita din nefericira pentru tine.Un barbat de 29 de ani pe care nu trebuie sa il descalt iar daca e nevoie sa o fac stie sa imi multumeasca si sa se comporte frumos, un barbat ce nu consuma alcool, ce nu are nevoie de mai multe femei in pat ca ii ajung eu ca de aia m-a luat si etc.
Se pare ca la astea 24 de ani ai mei gandesc un pic mai limpede si clar decat altii.
Nu pot sa fiu pe plac tuturor si nici nu am de ce.

35 răspunsuri:
| sofisis a răspuns (pentru Freya1):

Natalia, profita mamica. Asa arata un barbat ambitios care stie exact ce vrea de la viata si care isi asuma :
"am mai citit de pe la tine si nu prea...imi placi"
"Sa stii ca n-am vorbit serios când am zis ca nu-mi placi"
"ma gândesc sa te curtez putin, imi cam place de tine ".
:-)) e plin de certitudine omul

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Mi-a parut rau ca i-am zis faza aia si n-am stiut cum s-o dreg.Ce-ai cu mine acum?

| Freya1 a răspuns (pentru sofisis):

laughing da, o sa il iau de sot.Sau poate nu big grin.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Io? Doamne fereste. N-am nimic cu nimeni. Doar m-ai amuzat happy

| gogu220 a răspuns:

Cât de rupt în freză erai când ai scris asta? Că prea intri în detalii.