| ℓσνє a întrebat:

Deci, am fost ceva timp cu un baiat, la care am tinut foarte mult, dar care mi-a gresit, si nu am vrut sa-l mai iert. Cand a plecat el mi-a spus ca, cu oricine ar fi tot pe mine ma va iubi. Acum, in timpul in care noi n`am vorbit m`am imprietenit cu un alt baiat, foarte dragut care spune ca ma iubeste mult si la care tin si eu (nu la fel de mult ca la fostul). Dar si fostul meu iubit, s`a cuplat cu prietena mea ce`a mai buna. Nu suport sa-i vad impreuna mai ales ca eu inca mai tin f mult la el. Ce sa fac? Am nevoie de niste sfaturi din partea voastra happy

7 răspunsuri:
| Kyrie a răspuns:

Vai ce trist, da un thriller n-ai si tu?

Eu nu vreau drama, deci te rog laughing

| ℓσνє explică (pentru Kyrie):

Tu nu vrei drama, cum eu nu vreau raspunsuri la misto. Nu te obosi sa raspunzi, ca nu prea ma lasa rece cu nimic.batting eyelashes

| Kyrie a răspuns (pentru ℓσνє):

Am mai vazut o poveste asemanatoare cu una ca tine care isi face un iubit iar acel iubit isi cauta ca iubita pe cea mai buna prietena a fostei iubite laughing

De aceea m-a bufnit rasul rolling on the floor

| frikk a răspuns:

Spune-i ce simti ca nu suporti sa-l vezi cu prietena ta.

| Fuchii a răspuns:

: )Spune-i ce simți nu te închide în tine! Și poate el nu e așa cum ai crezut că e...

| Tyberius a răspuns:

Curioasa povestea de ce te gandesti doar la un baiat tii la el il iubesti si el isi bate joc de tine prin faptul ca se cupleaza cu cea mai buna prietena a ta? stai cu baiatul care iti spune ca te iubeste si lasa-l pe ala in pace ca e un mistocar...winking

| somrik a răspuns:

El a vrut ca sa te enerveze si ia primit, acum incearca sa ii arati ca nu-ti pasa, funda!