Nu iti trebuie curaj,trebuie sa te simti pregatit sa faci pasul,ai nr ei,sun-o si cere-i sa mergeti undeva doar voi doi,si incearca sa vb cu ea. Spune-i ce simti cu adevarat pentru ea,nu te ascunde,faci mai rau,te chinui tu si daca te place o chinui si pe ea,ia-ti inima in dinti si spune-i,nu ai nimic de pierdut,ai o vara intreaga la dispozitie, nu te opreste nimeni, parerea mea este sa o faci cat mai repede sa nu ti-o ia altul inainte.Succes!
Ar trebuie sa mai iesiti asa in grup sa,, studiezi" mai bine comportamentul ei iar cand sa plecati ramai mai in urma cu ea si intreaba-o,,-tie iti place de mine?"daca te va intreba daca tie de ea spune-i! eu asa nu i-am spus baiatului de care imi place si sufar mult din cauza asta si regret...nu repeta greseala mea!
Trebuie sa ai mai mult curaj.Grabeste-te si fa primul pas sa nu o pierzipoate ai noroc. Daca spui ca si ea te place nu mai astepta!
Felicitari ca treci clasa a 8a [in primul rand. studiile-s importante, ghivol.]
amu'... timiditatea e draguta. te structureaza intr-un oarecare fel. dar pierzi si mult datorita ei.
eu zic ca [de fapt altii, dar amu' eu zic] e mai bine sa regreti lucruri pe care le-ai facut decat lucruri pe care nu le-ai facut.
parerea mea, cu sinceritate.