Da ce sa spun. imi aduci aminte de liceu . si eu aveam 2 fete in clasa pe care le terorizam la fel cum spui tu (poate chiar mai rau).
Probabil ti se intampla asta din cauza ca nu esti prea sociabila, iar cand o faci zignesti oarecum anumite persoane, sau poate nu esti de acord cu unele decizii care se iau prin clasa (chiul) sa spun mai simplu; si asta poate fi o cauza (este imposibil sa te impotrivesti daca toata clasa vrea). sigur ai facut tu ceva de se poarta toti asa cu tine.
Iar cu diriginta/ele, nu prea ai ce rezolva iti garantez asta totul depinde de tine. incepe sa socializezi cu colegii, si se vor schimba si ei.
Inca ceva; notele nu conteaza deloc
Buna!
Insa toti din clasa la tine fac asa? Cati ani ai de se intampla toate astea? De ce nu le faci si tu la fel? Nu ii baga in seama pe cei care sunt cu nasul pe sus.Si nu baga in seama toate jignirile astea oricum sunt doar niste vorbe pana la urma o sa le treaca daca vede ca nu ii bagi in seama.
Poate se poarta asa cu tine pentru ca te plac (baieti). Sau...te cred o fraiera pentru ca nu esti in "gasca" lor. Poate esti...stilul acela care nu vorbeste, timida! Incearca sa vorbesti cu ei despre asta. Sau spune-i dirigintei/dirigintelui ce se intampla. Nu este normal.
Buna...
Imi pare rau sa vad ca oamenii pot fii atat de rai cateodata.
Totusi am cateva sugestii:
1. Poti sa iti faci o schimbare de atitudine, adica sa incepi sa te comporti cu totul altfel fata de ei. Straduieste-te ca la orice lucru urat pe care ei ti-l spun sa le raspunzi, chiar sa le dai peste nas cu cate o replica inteligenta. Asta inseamna oarecum sa joci un rol pentru ca nu vei mai fii tu insati, insa o atitudine un pic mai dura impune respect din partea celor din jur. Atentie! nu trebuie sa te comporti cu toata lumea asa, ci doar cu cei care te supara.
ps: schimbarea asta de care zic eu e bine sa o faci dupa o perioada in care nu v-ati mai vazut(de ex dupa vacanta) pentru ca daca o faci de pe o zi pe alta nu o sa te creada nimeni.
2. Poti sa le faci si tu lor tot felul de faze, dar asta implica sa ti pui pe toti pe cap (mai bine nu, sau daca te simti suficient de "puternica" poti s-o faci).
3. Nu lasa niciodata sa se vada cat de tare te deranjeaza toate astea fiindca ei vor incepe sa faca si mai tare misto. Incearca sa pari indiferenta, ceva de genul eu nu sufar pentru ce faceti voi, ci doar ma calcati rau tare pe nervi.
4. Important- nu pune la suflet toate porcariile. Tu stii ce fel de persoana esti cu adevarat (sunt convinsa ca esti o tipa super de treaba) si nu trebuie sa le demonstrezi lor nimic si nici sa le faci pe plac vreodata. Pur si simplu atunci cand ajungi acasa incearca sa uiti de toate; discuta cu persoanele care te inteleg si care te iubesc asa cum esti.
5. Mai exista o varianta, ceva mai costisitoare. Te poti muta la alta clasa si mai bine la alt liceu, acolo unde nimeni nu te cunoaste si o poti lua de la zero. S-ar putea ca acolo sa gasesti oameni mai buni (mai normali la cap).
6. Fii increzatoare, indiferent ce vei decide sa faci. Nimeni nu are dreptul sa isi bata joc de tine. Cat despre cei care o fac, nu sunt decat niste prosti care cum gasesc o persoana mai "slaba" cum profita pentru a se distra pe seama ei.
Gandeste-te ca tu esti o persoana minunata, un om cu suflet, si daca cei din jur nu sunt in stare sa vada asta e vina lor, nu a ta.
A... si un ultim sfat o sa vezi ca cu timpul totul se rezolva, problemel se uita si raman undeva in trecut.
Numai bine! te pup
Ce varta ai? deoarece ar tebui sa fi mai matura schimba scoala dai draq de nesimtiti
Pai poate esti prea "fragila" si ei isi bat joc pe tema asta. Spune-i profesoarei si dupa o sa se calmeze. Sau pur si simplu fii mai dura. Incearca sa gasesti ce ii deranjeaza la tine si schimba acea parte. Succes :*
Probabil si tu ai o personalitate moale, ar trebui sa iei atitutine si sa nu te mai lasi calcata in picioare, fi curajoasa si lupta pana la urma e vorba de imaginea ta si vor ajunge ca toti sa isi bata joc de tine. BAFTA! si n-ai frica tot raul spre bine
Pai.i-am batut .La unu` i-am rupt piciorul si ..mrg ..nu cont....Nu stiu.Ce sa fac:? N`am nici o idee.-_-
Nu nu nici decum nu rezolvi problemele asa, ba din contra atragi tot raul asupra ta. cu bataia nu rezoolvi nimic, trebuie doar sa ai o presonalitate puternica, si sa stii sa-i,, lovesti,, cu vorbele. si nu ma refer sa-i injuri, niste replici mai rautacioase te-ar ajuta, dar asta nu inseamna ca problema e rezolvata, nu mai pune nici tu suflet si fereste-te de cei care iti fac rau.
Waaw, si eu sunt inaceeasi situatie, vrei sa fim prietene? de unde esti? nu stiu ce sfaturi sa-ti dau daca nu mi-am depasit si eu problema aceasta, dar stiu cat de greu este, te inteleg! e foarte greu sa te adaptezi, dar nu e vina ta, e vina lor! Poate te-ar ajuta daca ti-ai face prieteni mai mari decat ai tine.
Sfatul Meu E Sa Le Raspunzi Cu Aceiasi Moneda Rosteste-le Num De Familie Oricui nu cred cai place sa il strigi cu numele de familie si la alti iate de cum Arata Succes Sau,. Daca Ai O Prietena Roago Sa Isi BatA Joc De Ei fundita Plsssss Am Nev