Incearca sa te apropii de el, vorbind chiar si despre verisoara ta, si spune-i ca-ti place de el. Eu asa am facut cu un baiat, care era cu cea mai buna prietena a mea, dupa ce s-au despartit. Imi placea de el de foarte mult timp, si ne apropiaseram foarte mult in ultimul timp, si ii placea si lui de mine. Incearca si tu, si poate reusesti!
Succes si numai bine!
Mica ta problema nu-i chiar atat de mare
Vorbeste cu el si spune-i ce simti. Daca spui ca verisoara ata are prieten, ai un motiv in plus sa vorbesti cu el. Si cine stie, poate si el e indragostit de tine!
Cred ca te considera doar o copila, si a discutat cu tine, tocmai pentru ca esti verisoara persoanei pe care o iubeste!
Un raspuns rautacios: stai aici si pune intrebari, framanta-ti mintea ce poti face. Intre timp iti mai spun si ca un barbat nu insista decat atunci cand simte nesiguranta in Ea. Practic verisoara ta nu e foarte concreta cand spune Nu. E felul acela de nu dar da sau nu. Eu nu consider ca conteaza daca-i spui sau nu, atat timp cat ai fost in fata lui si nu ti-a dat atentie. NU? Asta e.
Ai putea sa-i spui totusi varianta asta, dar cu acord-ul verisoarei tale care nu pare foarte clara. Deci in momentul in care el insista ia-l deoparte si spune-i brusc ca-l rogi sa nu mai insiste la ea, pentru ca ea are un iubit, si una peste alta tu-l placi si te face sa suferi. Asta e viata, nu ti-am spus pentru ca n-ar fi avut rost atat timp cat tie-ti place de ea, dar te rog nu mai insista pentru ca e o situatie aiurea.
S-ar putea sa ai o sansa din cele putine, daca te vei purta normal dupa asta, si nu vei astepta sa vezi ce face. S-ar putea sa te priveasca prin alti ochi, sa-i placi sau nu. Nu vad alta sansa.
Baby întreabă: