Daca parintii nu sunt in puscarie si copilul nu e la orfelinat, atunci nu sunt frati. Te-a pacalit prietenul tau sau si el a fost pacalit de altcineva. Ignoranta te face manipulabil.
In Romania si cred in intreaga lume se pedepseste prin lege incestul.Asadar,povestea nu e adevarata, sau daca e adevarata.e de condamnat, adica parintii trebuie pedepsiti.
Hei. Mi se pare foarte amuzant, in special prostia omeneasca mi se pare amuzanta. Doamne! Nu-mi vine sa cred! Nu am mai auzit niciodata asa ceva; dupa ce as afla chiar daca nu as vrea, l-as privi altfel pe prietenul cu 'problema'. Cand m-as uita la el m-as gandi cum se simte, ce gandeste. Stiu ca am avut o colega noua si am aflat ca ambii parinti i-au murit, si am inceput sa o privesc cu alti ochi.
Oricum, nu stiu ce sa zic. Sunt socata.
Numai bine!
Si te asteptati ca acel baiat sa aiba 3 maini? Si de ce sa fie marginalizat acel copil? El nu are nici o vina pentru asta, dar romanii mai ales privesc altfel copii cu probleme in familie.
Am şi eu o colegă a cărei părinţi sunt verişori primari şi chiar m-am mirat.dar fraţi. chiar e o prostie