Daca lasa totul pe mana timpului se poate sa-si ia teapa, ca sa vorbesc in argou. Tot ce-ti trebuie e un litru de curaj, minus 2 litri rusine, jumate de litru de incredere si 4 cuvinte potrivite: Iti place de mine?
Doamne greu cu filosofia. Cati anisori ai domnita?
Comportamentul este unul obisnuit pentru un baiat de 16-18 ani. Va cam tachinati asa deci categoric va placeti.
Fa tu pasul daca el nu-l face. Daca tot zici ca esti directa, du-te la el, i-al de mana si intreaba-l: Ma placi?
Ce tot atata tura vura. Ori e laie, ori balaie
Ideea e ca nu am zis eu ca sunt directa ci cel a zis-o..eu nici nu am curajul sa-l privesc in ochi :-|
Pai, uite nu stiu i-al si u intr-un loc mai retras sa vb cu el si sa ai spui sa-ti spuna adevaru daca simte ceva pentru tine daca nu dar dupa cum zici, eu cred ca da te place doar ca este putin rusinos si ai este frica sa vorbeasca dar i-al undeva mai retras si vorbeste cu el in liniste si spune-i sa nu-i fie teama sa vorbeasca, sa vorbeasca deschis cu tine Parerea mea, succes!
Multe semne cred ca te place, nimeni nu stie ce e in mintea baietilor mai ales la varsta de 12-15 ani oricum eu zic sa-l lasi pe el sa-ti zica ce simte, dupa se va simti incoltit si o sa te evite ..lasa-l usurel
Toate aceste semne este ca acest baiat te place, dar nu stie cum sa iti zica asta pentru ca nu este sigur daca tu il placi sau nu, si nu vrea sa se simta jignit sau intr-un alt fel, vezi si tu incerca sa vorbesti cu el si evident ca si tu simti aceeasi chestie Este timitd dupa cum vad ca ai scris si ce am inteles eu si chiar daca te place cu adevart o sa faca el primul pas! Mi se pare un baiat foarte de treaba, Bafta cu el scump :* Pupici :*
Pai iti trebuie un grup mai mare de copii....fiecare pune piciorul in ata si spune: " As manca, as manca...o mamaliga mucegaita!" si daca nu iti place aceea mancare trebuie sa scoti repede piciorul din ata. daca ramai blocata in ata esti luat de mancacioasa sau ceva de genul si iesi din joc
Mersi mult:*
Eu cred ca el are sentimente pentru tine dar cred ca e genul de baiat mai timid care nu vrea sa spuna,"lucrurilor pe nume". El probabil l-ea spus prietenilor sai ca ii place de tine. So, daca chiar iti place de el fa tu primul pas Fundita?
Parerea mea ca ar trebui sa fii tu prima care face pasul. chiar daca nu e normal. dar incearca sa faci tu primul pas. Spune-i. ca vrei sa stii ce simte pentru tine. si sa va intalniti sa discutati. iar daca si tie iti place de el. puteti incerca sa va combinati. dar, cunoaste-ti-va intai.
din cate ai observat, tasta e este foarte aproape de g si daca incerci sa iti pui degetele intr-un anumit fel ai sa vezi ca mi-a alunecat mana...nu va inteleg pe unii care puneti niste raspunsuri fara inteles la niste intrebari fara legatura